SoftAudit LicencPro Inventory

rofesszionális licenckezelés

rofesszionális licenckezelés

ÁTTEKINTÉS

A SoftAudit LicencPro Inventory a leghatékonyabb eszköz hardver- és szoftverleltár készítésére. A megfelelő műveletek elvégzése után a vállalat és/vagy a felhasználó - a kapott eredmények tükrében - meghozhatja azon fontos döntéseit, amelyek később nagyban befolyásolhatják a vállalat/vállalkozás olajozott, biztonságos és költséghatékony működését.

A SoftAudit LicencPro Inventory a leghatékonyabb eszköz hardver- és szoftverleltár készítésére. A megfelelő műveletek elvégzése után a vállalat és/vagy a felhasználó - a kapott eredmények tükrében - meghozhatja azon fontos döntéseit, amelyek később nagyban befolyásolhatják a vállalat/vállalkozás olajozott, biztonságos és költséghatékony működését. A szoftver segítségével nyomon követhetjük munkatársaink szoftverhasználati szokásait és tiszta képet kaphatunk a nem használt termékekről, ezáltal lehetővé válik a költségcsökkentés és a feleslegesen felhasznált erőforrások felszabadítása. A programmal riportok, statisztikák, kimutatások készíthetők, melyek további segítséget nyújtanak a hatékony IT vagyon kezelésében.


RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
Windows:

RendszerMicrosoft Windows 95, 98, 2000, XP
ProcesszorIntel Pentium IV 1.6 MHz
Memória512 MB
Tárhely100 MB
Képernyő800x600
Egyéb

|Microsoft Windows 95, 98, 2000, XP|Intel Pentium IV 1.6 MHz|800x600|512|100|1||

FUNKCIÓK

SoftAudit LicencPro Inventory tulajdonságok

Hardver- és szoftverleltár készítése A szoftverrel megvizsgálhatjuk számítógépeink hardvertulajdonságait (memória, CPU, merevlemezadatok, IP cím), beállítási tulajdonságait (bizonyos registry-adatok, INI fájlok) és a telepített szoftverek listáját, majd ez alapján hardver- és szoftverleltárt készíthetünk - akár rendszeres jelleggel.

Leltárak összehasonlítása Megvizsgálhatjuk, hogy munkatársaink két mintavétel között milyen új szoftvereket telepítettek vagy mely régi programokat távolították el számítógépükről.

Speciális keresési feltételek Kiterjesztés és fájlnév szerinti adatgyűjtést is végezhetünk, majd összesíthetjük az azonos kiterjesztésű fájlok méretét. Ezt a módszert alkalmazva megtudhatjuk, hogy mennyi MP3, AVI vagy más típusú fájl van az egyes számítógépeken.

Szoftverhasználat figyelése Költségcsökkentési és racionalizálási szempontból talán a szoftverhasználat figyelése funkció a legfontosabb, ennek segítségével ugyanis könnyen kiszűrhetjük azon alkalmazásokat, amelyeket munkatársaink csak ritkán vagy egyáltalán nem használnak. Az eredmények ismeretében megtehetjük a szükséges lépéseket (pl. használaton kívül szoftverek eltávolítása a számítógépekről és ezáltal erőforrás-felszabadítás).

Közel 450 ezer fájl azonosítása A szoftver az olyan összetett alkalmazások állományait is képes kezelni, mint a Microsoft Office, de azon fájlokkal is megbirkózik, amelyek kevésbé elterjedt programokból származnak (pl. Microsoft Word NT CAL). Sokat segíthet a korábbi fájlvariánsok kezelésének lehetősége. A program összességében közel 450 ezer fajta fájlt képes azonosítani.

Hatékony válasz a biztonsági kihívásokra A CRC ellenőrző modulnak köszönhetően könnyűszerrel kiszűrhetjük azon fájlokat, amelyek megsérültek vagy vírusfertőzés áldozatai lettek, így biztosíthatjuk vállalatunk informatikai hálózatának problémamentes működését.

E-mail értesítés A törlendő és a telepített alkalmazásokról e-mail értesítéseket küldhetünk.

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Ha további információra van szüksége, keresse fel viszonteladóink egyikét, 
illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll.

Olvass tovább


Digitális művészet a Wacom táblákkal

E cikkünkben bemutatjuk a digitális rajztáblák néhány előnyét és innovációját, amely megkönnyíti a grafikusok életét.

,
5 ok, amiért szükséged van a BricsCAD® Lite-ra

A BricsCAD Lite-ba is beépült a mesterséges intelligencia. Ebben a cikkünkben 5 pontban meggyőzünk, miért is érdemes megvásárolnod!

,
ChatGPT memória - Avagy egy szuperagy, ami mindenre emlékszik helyettünk.

Ebben a cikkben a ChatGPT egyik igen hasznos funkcióját mutatjuk be, amely megkönnyíti életünket, ez pedig nem más, mint az integrált AI memória.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram