Kezdd a félévet a Wacommal!

2023-09-08 15:00
Az iskola mindig sok felelősséggel jár, főleg ha egyetemről van szó. A Wacom tábláknál jobb társra nem lelhetsz ha a tanulás áll a középpontban!

Egy jó digitális tábla elengedhetetlen eszköze a tanulásnak.
Feladatokat illusztrálhatunk rajta, számításokat végezhetünk a segítségével és jegyzetelhetünk, akár jelenléti, akár online órákon, azon nem aggódva, hogy vajon eltettük- e a megfelelő füzeteket, könyveket a reggeli rohanásban.

Szerencsére rengeteg szoftver és eszköz áll a rendelkezésre ami segít a tanulásban, ám valami nem az igazi. Szükséged van a teljes szabadságra, ahhoz, hogy a tananyagot hibátlanul el tudd sajátítani.
A Wacom digitális rajztábláink segítségével ledöntöttünk minden korlátot!

Wacom Cintiq 16 & 22

A Wacom Cintiq rajztáblával olyan a jegyzetelés, mintha papírra írnánk. A hozzátartozó Pro Pen kiegészítőjének a segítségével pedig még természetesebbé válik a munka. Tábláink szinte az összes online oktatási és prezentációs szoftverrel kompatibilisek, mint például a Zoom, a GoToMeeting, vagy a Microsoft Teams.

A Wacom minőséggel és tudással készült kijelzője nem csupán szép, de rendkívül tartós is. A strapabíró, karcálló anyagokból és kiváló minőségű alkatrészekből készült Wacom Cintiq olyan kreatív eszköz, amely használatával rengeteg projektet készíthetsz el az évek alatt.

Ennek az innovatív eszköznek a segítségével azonnal tudunk jegyzetelni, prezentálni és illusztrálni, hogy a tanulási munkafolyamatok a lehető legzökkenőmentesebbek legyenek, garantált a sikeres félév!

Ha további információra van szükséged, látogass el a wacominfo.hu oldalra, keresd fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésedre áll!

Termékek
Tanfolyamok

Olvass tovább

, ,
Fontos hírek - Adobe Creative Cloud áremelés!

2023. november 1-től új változások következnek be az Adobe Creative Cloud előfizetések áraiban.


Parallels RAS - Egyszerű, hatékony és rugalmas munkavégzés

A Parallels RAS nem csak egy újabb virtualizációt segítő eszköz haenm egy híd az on-premises és a multi-cloud megoldások között.


JetBrains .NET Day - Inspirálódj online

A JetBrains szeptember 26-án tartja a JetBrains .NET Day Online '23 online eseményét. A rendezvényen a programozás számos témakörét érintik.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram