Kezdd a félévet a Wacommal!

2023-09-08 15:00
Az iskola mindig sok felelősséggel jár, főleg ha egyetemről van szó. A Wacom tábláknál jobb társra nem lelhetsz ha a tanulás áll a középpontban!

Egy jó digitális tábla elengedhetetlen eszköze a tanulásnak.
Feladatokat illusztrálhatunk rajta, számításokat végezhetünk a segítségével és jegyzetelhetünk, akár jelenléti, akár online órákon, azon nem aggódva, hogy vajon eltettük- e a megfelelő füzeteket, könyveket a reggeli rohanásban.

Szerencsére rengeteg szoftver és eszköz áll a rendelkezésre ami segít a tanulásban, ám valami nem az igazi. Szükséged van a teljes szabadságra, ahhoz, hogy a tananyagot hibátlanul el tudd sajátítani.
A Wacom digitális rajztábláink segítségével ledöntöttünk minden korlátot!

Wacom Cintiq 16 & 22

A Wacom Cintiq rajztáblával olyan a jegyzetelés, mintha papírra írnánk. A hozzátartozó Pro Pen kiegészítőjének a segítségével pedig még természetesebbé válik a munka. Tábláink szinte az összes online oktatási és prezentációs szoftverrel kompatibilisek, mint például a Zoom, a GoToMeeting, vagy a Microsoft Teams.

A Wacom minőséggel és tudással készült kijelzője nem csupán szép, de rendkívül tartós is. A strapabíró, karcálló anyagokból és kiváló minőségű alkatrészekből készült Wacom Cintiq olyan kreatív eszköz, amely használatával rengeteg projektet készíthetsz el az évek alatt.

Ennek az innovatív eszköznek a segítségével azonnal tudunk jegyzetelni, prezentálni és illusztrálni, hogy a tanulási munkafolyamatok a lehető legzökkenőmentesebbek legyenek, garantált a sikeres félév!

Ha további információra van szükséged, látogass el a wacominfo.hu oldalra, keresd fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésedre áll!

Termékek
Tanfolyamok

Olvass tovább

,
Interaktív történet a ChatGPT-vel - AI sorozat. 21. rész

Fedezd fel az interaktív történetmesélés új világát a ChatGPT-vel! Kövesd Tomi és Liza robotikával teli kalandjait, és irányítsd a cselekmény menetét. Te döntöd el, merre halad a történet, így aktív részese lehetsz az eseményeknek. Készülj fel egy izgalmas utazásra, ahol minden döntésed számít!

,
MI által generált feliratok kifejezetten Midjourney betűkkel – AI sorozat 20. rész

Nézzük meg, hogyan tudunk különleges megjelenésű feliratokat generálni Midjourney segítségével.

,
Egészségügyi adatforradalom: az EESZT megnyílik az AI-fejlesztőknek

Magyarország megnyitja az EESZT-t az AI fejlesztőknek, támogatva az egészségügyi adatok elemzését és innovációját, lépést tartva a modern korral.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram