JetBrains Annual Highlights 2024

2024-03-11 15:50
Hol is tart a JetBrains? A vállalat szokás szerint kiadta az előző év eseményeiről szóló összesítést. Íme a JetBrains Annual Highlights 2024.

A JetBrains már több mint két évtizede azon dolgozik, hogy a professzionális szoftverfejlesztést produktívabbá és élvezetesebbé tegye. A 2000-es évek kezdetekből mára olyan globális vállalattá nőtte ki magát a cég, amely a világ vezető szoftverfejlesztési termékeit hozza létre, és innováció, oktatás, vezetés, közösségi szerepvállalás és stratégiai partnerségek révén fejleszti a technológiai iparágat.

Ma már több mint 2200 alkalmazottal és 13 helyszínen található irodával rendelkezik, és mintegy 11 millió felhasználó választja folyamatosan eszközeiket. A vállalat mindig is arra fókuszált, hogya a JetBrains termékeinek felhasználói jobb szoftverfejlesztőkké váljanak azáltal, hogy lehetővé tesszük számukra, hogy arra koncentráljanak, ami igazán számít - kiváló kód írására. És ez alól a 2023-as év sem volt kivétel!

Mi történt tavaly?

A tavalyi év tele volt jelentős eseményekkel, köztük izgalmas üzleti fejlesztésekkel, folyamatos növekedéssel, valamint új funkciók, termékek és szolgáltatások megjelenésével, amelyek közül a legjelentősebbek a JetBrains IDE-k új felhasználói felülete, a JetBrains AI és a RustRover, a Rust nyelv fejlesztésére szánt, funkciókban gazdag IDE.

A JetBrains aktívan együttműködik más technológiai vállalatokkal és az iparág vezetőivel a szoftverfejlesztés és a technológia jövőjének alakítása érdekében. A Kotlin nyelv megalkotójaként és a Kotlin Foundation alapító tagjaként a JetBrains visszahozta a KotlinConfot három év szünet után. 2023 áprilisában több mint ezer fejlesztő, technikus és Kotlin-rajongó gyűlt össze Amszterdamban, hogy találkozzon, hálózatot építsen és megvitasson mindent, ami Kotlin.

A legmodernebb technológiák és eszközök kifejlesztésén túl a JetBrains továbbra is kiemelt figyelmet fordít a közösség támogatására és az informatika oktatók és tanulók új generációjának ösztönzésére a JetBrains Academy által irányított kezdeményezéseken keresztül.

Ha részletesen szeretnéd látni, mi történ a 2023-as évben, akkor nézd meg a JetBrains Annual Highlights című kiadványt!

Termékek
Tanfolyamok

Olvass tovább

,
Wacom - A tökéletes ballagási ajándék

Lepd meg szeretteidet az idézetek és lufik mellett legnépszerűbb Wacom tábláink egyikével!

LATTE3D: villámgyors text-to-3D model generálás

Az Nvidia technológiája szinte azonnal 3D modelleket generál a szövegpromptok alapján. De mire és hogyan lesz használható ez az eszköz?

,
Mire lesz képes az új ChatGPT?

Az új ChatGPT hang-, kép- és szövegalapú interakciókra is képes. Ezen felül a vállalat ezeket a funkciókat ingyenesen elérhetővé teszi.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram