Találkozzunk az ITBUSINESS INSIDE 2023 konferencián!

2023-08-31 12:30
Az ITBUSINESS INSIDE 2023 konferencia fókuszában azok a technikai és nem technikai módszerek állnak, melyek segítségével az üzleti és informatikai életben garantálhatjuk a zökkenőmentes és biztonságos működést.

Idén szeptember 5-én kerül megrendezésre az ITBUSINESS INSIDE 2023 konferencia, melyen a Trans-Europe csapata is részt vesz. A konferencia fókuszában azok a technikai és nem technikai módszerek állnak, melyek segítségével az üzleti és informatikai életben garantálhatjuk a zökkenőmentes és biztonságos működést.

Csapatunk az Adobe, a Wacom, a TeamViewer és egyéb olyan gyártókat képvisel, melyek a fenti kihívásokra kínálnak üzleti megoldásokat.

Az idei ITBUSINESS INSIDE 2023 konferencia egyik előadója Olejnyik Attila kollégánk lesz, aki az Adobe legújabb eszközét, az Adobe Fireflyt mutatja be, mely az AI használatával segíti a digitális művészeket az alkotásban.

Fontos információk:

  • Időpont: 2023. szeptember 5.
  • Helyszín: D50 Hotel és Rendezvényközpont (Budapest, Damjanich u. 50, 1071).
  • A belépés pedig regisztrációhoz kötött.

Minden további fontos információt megtalálsz az ITBUSINESS weboldalán.

Találkozzunk szeptember 5-én az ITBUSINESS INSIDE 2023 konferencián!

Termékek
Tanfolyamok

Olvass tovább

, ,
Fontos hírek - Adobe Creative Cloud áremelés!

2023. november 1-től új változások következnek be az Adobe Creative Cloud előfizetések áraiban.


Parallels RAS - Egyszerű, hatékony és rugalmas munkavégzés

A Parallels RAS nem csak egy újabb virtualizációt segítő eszköz haenm egy híd az on-premises és a multi-cloud megoldások között.


JetBrains .NET Day - Inspirálódj online

A JetBrains szeptember 26-án tartja a JetBrains .NET Day Online '23 online eseményét. A rendezvényen a programozás számos témakörét érintik.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram