Találkozzunk az ITBUSINESS INSIDE 2023 konferencián!

2023-08-31 12:30
Az ITBUSINESS INSIDE 2023 konferencia fókuszában azok a technikai és nem technikai módszerek állnak, melyek segítségével az üzleti és informatikai életben garantálhatjuk a zökkenőmentes és biztonságos működést.

Idén szeptember 5-én kerül megrendezésre az ITBUSINESS INSIDE 2023 konferencia, melyen a Trans-Europe csapata is részt vesz. A konferencia fókuszában azok a technikai és nem technikai módszerek állnak, melyek segítségével az üzleti és informatikai életben garantálhatjuk a zökkenőmentes és biztonságos működést.

Csapatunk az Adobe, a Wacom, a TeamViewer és egyéb olyan gyártókat képvisel, melyek a fenti kihívásokra kínálnak üzleti megoldásokat.

Az idei ITBUSINESS INSIDE 2023 konferencia egyik előadója Olejnyik Attila kollégánk lesz, aki az Adobe legújabb eszközét, az Adobe Fireflyt mutatja be, mely az AI használatával segíti a digitális művészeket az alkotásban.

Fontos információk:

  • Időpont: 2023. szeptember 5.
  • Helyszín: D50 Hotel és Rendezvényközpont (Budapest, Damjanich u. 50, 1071).
  • A belépés pedig regisztrációhoz kötött.

Minden további fontos információt megtalálsz az ITBUSINESS weboldalán.

Találkozzunk szeptember 5-én az ITBUSINESS INSIDE 2023 konferencián!

Termékek
Tanfolyamok

Olvass tovább


Tavaszi iSpring Suite kedvezmény április végéig

Előfizetnél az iSpring Suite, Max, vagy Premium termékekre? Már használsz iSpring termékeket és szeretnél Suite-ra frissíteni? Akkor most figyelj, mert ezek a tavaszi kedvezmények neked szólnak!


Megérkezett a SketchUp 2024-es verziója!

Mostantól már a SketchUp 2024-es, legújabb verziójával alkothatunk, mely tele van újításokkal. Összeszedtük a legfontosabbakat.


JetBrains Annual Highlights 2024

Hol is tart a JetBrains? A vállalat szokás szerint kiadta az előző év eseményeiről szóló összesítést. Íme a JetBrains Annual Highlights 2024.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram