Ismerd meg a CADevent pluginokat

2023-08-01 14:30
A CADevent segít a tervezési folyamat gyorsításában és annak dokumentálásában.
cadevent szoftver

Miben is segít pontosan a CADevent nevű szoftver? A laikusok számára először furcsán hangozhat, ám akik rendszeresen terveznek épületeket, azok tisztában vannak vele, hogy milyen fontos területről van szó. A CADevent egy szellőztetéstervező alkalmazás, mely segít leegyszerűsíteni a teljes szellőzőrendszer tervezését és dokumentálását. A légcsatornarendszerek modellezése gyors, a CADvent beépített elemzési eszközei pedig tovább javíthatják a tervezés hatásfokát.

A CADevent nagy előnyei között említhető az egyszerű útvonaltervezés és a különböző termékválasztó eszközök melyek segítségével biztosítható, hogy a terv megfeleljen a követelményeknek. Ezen kívül anyagjegyzék, valamint rétegkezelési eszközök is találhatók a programban.

Ha szeretnéd letölteni a CADeventet, itt teheted meg.

cadevent plugin autocadhez

CADevent plugin AutoCAD-hez:

A CADevent plugin for AutoCAD eszköztára számos nagyon hasznos funkciót biztosít a szellőztetési rendszereket tervezők és kivitelezők számára. Ráadásul azok számára, akiknek MagiCAD is telepítve van, az eszközök szélesebb választéka áll rendelkezésre.

Az AutoCAD-hez tartozó CADevent plugint itt tudod letölteni.

cadevent plugin revithe

CADevent plugin Revithez:

A Revithez készült CADvent plugin segítségével a felhasználók feltölthetik a Revit MEP-tereket a követelménytulajdonságokkal a LindQST-be. A felhasználó ezután a lindQST webes alkalmazás segítségével légtechnikai elemeket adhat hozzá a tervezett helyiségekhez. Általánosságban a CADvent plugin for Revit hasonló az AutoCAD CADvent pluginjához, azonban néhány plusz funkcióval is rendelkezik.

A Revit CADevent pluginjét itt tudod letölteni.

Termékek
Tanfolyamok

Olvass tovább


Digitális művészet a Wacom táblákkal

E cikkünkben bemutatjuk a digitális rajztáblák néhány előnyét és innovációját, amely megkönnyíti a grafikusok életét.

,
5 ok, amiért szükséged van a BricsCAD® Lite-ra

A BricsCAD Lite-ba is beépült a mesterséges intelligencia. Ebben a cikkünkben 5 pontban meggyőzünk, miért is érdemes megvásárolnod!

,
ChatGPT memória - Avagy egy szuperagy, ami mindenre emlékszik helyettünk.

Ebben a cikkben a ChatGPT egyik igen hasznos funkcióját mutatjuk be, amely megkönnyíti életünket, ez pedig nem más, mint az integrált AI memória.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram