Újabb mérföldkő előtt az egyik legígéretesebb hazai startup

  Közösségi finanszírozással lépne szintet az Urilcard.

  UC X BRANCS.png

   

  2020 végén lépett piacra az Urilcard digitális névjegykártya és azóta számos mérföldövön van túl. A startup első éve a folyamatos piackutatás jegyében telt, hogy megismerjék a felhasználók szokásait és igényeit, melyet követően a Cápák között is debütált termékükkel, a digitális névjegykártyával. Az Urilcard a kapcsolatépítést és papíralapú névjegykártyákat szeretné digitalizálni, melyet mára már 1000+ partner használ.

   

  Jön a mobilos névjegykártya, a UC Tag, ami minden eddiginél egyszerűbbé teszi a névjegyed megosztását

  Az Urilcard most elérkezett következő mérföldkövéhez, ugyanis elindítja legújabb eszközét a UC Tag-et, és ehhez a Brancs Közösség felületét választotta. 
  A UC Tag egy korong, amit csak fel kell ragasztanod a telefonodra és annak segítségével máris megoszthatod profilodat az összes elérhetőségeddel bárhol bárkivel. Így bárki telefonjában egyetlen érintéssel menthetővé válik a névjegyed, tartalmazva minden fontos információt és linket rólad, amit meg szeretnél osztani. 

  A  brancskozosseg.hu az első magyar közösségi piactér a Kickstarter-hez és Indiegogo-hoz hasonlóan platformot nyújt kivételes ötletek, termékek közösségi finanszírozásához. Az online piactéren indult el a kampány, amelyen megvalósulhat az Urilcard legújabb eszközének piacra lépése.

   

  01_4.png

  02_4.png

  03_6.png

   

  Az Urilcard egy formabontó megoldást választott azzal, hogy legújabb terméküket egy közösségi finanszírozású felületen indítja el a piacon. A vállalat vezetője, Sebestyén S. Drabant úgy gondolja, a közösségi finanszírozással egy abszolút “gamechanger” megoldást választott arra, hogy validálják terméküket a piacon. 

  “Nincs még egy olyan megoldás a piacon, ahol a termék validálása mellett még pénzt is tud keresni egy cég. Úgy gondolom, hogy ez egy egy abszolút “gamechanger” megoldás a cégek számára, hogy validálják terméküket a piacon” – teszi hozzá az ügyvezető.

   

  Sebestyen S. Drabant.png

   

  Mi is az Urilcard?

  Az Urilcard egy digitális, fenntartható megoldás a papíralapú névjegykártyák okozta problémára. Az Urilcard-nak köszönhetően lehetőségünk van megadni az összes elérhetőségünket egy helyen, amit  egyetlen érintéssel, üzenettel továbbítani tudunk bárkinek a telefonjára és ezt a másik fél egy gombnyomással el tudja menteni a telefonja névjegyzékébe, keresőoptimalizáltan. Nincs többet elfelejtett kontakt, minden információ, amit felviszel a névjegyedbe azt a rendszer automatikusan kulcsszavazza. Így bárki akivel megosztottad a kontaktodat könnyedén rád talál majd a névjegyzékében, akár a foglalkozásodra keres rá, akár a cégre, ahol dolgozol. Marketinges Anikó, fodrász Laci, a te kontaktod ennél profibban lesz elmentve.