Remek új funkciókkal bővíti az Acrobat Web szolgáltatásait az Adobe!

  Ha te is azok közé tartozol, akik napi szinten alkalmaznak elektronikus aláírást és kezelik PDF fájlok tucatjait, akkor ennek most nagyon fogsz örülni!

  acrobat web leadkep.jpeg

   

  Az Adobe Acrobat egyet jelent a PDF-dokumentumok kezelésével. Egy olyan megoldás, mely egyszerűsíti a mindennapos PDF feladatokat és számos hatékonyságnövelő fejlesztést tartalmaz a PDF-ek számítógépen történő kezeléséhez. Sőt érintésérzékeny eszközökön is használható. Az Acrobat Web pedig lényegében egy leegyszerűsített, böngésző alapú verziója a programnak.

  Ez a könnyített forma azt is jelentette, hogy ebből az alkalmazásból hiányzott néhány funkció, mint például a PDF-fájlok szövegének és képeinek szerkesztése.  Ezért a felhasználóknak továbbra is az Acrobat asztali változatához kellett fordulniuk. Most azonban az Adobe legújabb fejlesztésének köszönhetően számos ilyen funkció került az Acrobat Web legújabb frissítésébe, amit a böngésző címsorán keresztül pillanatok alatt el is érhetünk!

   

   

  "Tavaly júliusban összefogtunk a Google-al, hogy létrehozzunk néhány egyszerű Acrobat hivatkozást a Google.new domain kiterjesztésén keresztül. Végeztünk egy kis kutatást, és belevágtunk, mivel néhány hónap alatt több mint 10 millió kattintást láttunk és emberek ezrei kerestek rá olyan kifejezésekre, mint például Word konvertálása PDF-be vagy a PDF-fájlok aláírása böngészőn keresztül. Mostantól azonban már rendelkezésre áll egy egyszerűen használható, biztonságos és ingyenes Acrobat webes eszközkészlet.”- nyilatkozta az Adobe.

  Az új Acrobat Webbel lehetőségünk nyílik a böngészőn keresztül PDF dokumentumainkat aláírni, de akár szét is választhatunk, vagy össze is fűzhetünk különböző fájlokat. Pillanatok alatt hozzáférhetünk ezekhez az eszközökhöz, ha az alábbi linkeket a böngésző címsorába illesztjük:

  És hogy miért nem voltak elérhetők korábban ezek a funkciók az Acrobat webes verziójában? A technológia megvalósítása komoly programozói kihívásokat rejtett magában, illetve a cég számára fontos volt, hogy az új alkalmazás hozza az Adobe programjainál megszokott magas színvonalat.

  További információkért, kattints a linkre! Az Adobe Acrobat Standard verziójának magyar nyelvű leírását itt, az Adobe Acrobat Pro termékleírását pedig itt találod!