Acrobat Standard

  Adobe Acrobat Standard 2020 örökös verzió

  Acrobat Standard

  Üzleti és egyéb dokumentumok készítése, menedzselése, érvényesítése és terjesztése.

  Áttekintés

  Az Adobe Acrobat Standard továbbra is elérhető örökös konstrukcióban!

   

  Az Adobe Acrobat Standard 2020 az Acrobat legújabb örökös változata. Ez a teljes számítógépes megoldás a PDF-dokumentumokkal való munkákra. Az Adobe Acrobat Standard egyszerűsíti a mindennapos PDF feladatokat és számos hatékonyságnövelő fejlesztést tartalmaz a PDF-ek számítógépen történő kezeléséhez. Használható érintésérzékeny eszközökkel is.

  Dolgozhat az Adobe Acrobat Standard programmal csak számítógépen, vagy megvásárolhat egy Acrobat DC előfizetést, hogy kihasználja a további képességeket, melyek az Adobe Document Cloud szolgáltatásokkal válnak elérhetővé.

  Az örökös változat nem tartalmazza az online - Document Cloud - szolgáltatásokat - amennyiben fontos a mobil eszközök támogatása is, keresd az Acrobat Pro DC változatot.

  Mely szoftverekről lehetséges frissíteni az Adobe Acrobat Standard 2020-ra?

  • Adobe Acrobat Standard 2017

  Az Adobe dolgozta ki a Hordozható Dokumentum Formátumot (PDF). Amikor PDF-dokumentumot hoz létre az Adobe Acrobat Standard vagy az Adobe valamelyik online szolgáltatása segítségével, többet kap dokumentuma képénél. A kapott intelligens fájlt szerkesztheti, aláírhatja, megoszthatja, védheti és kereshet benne. És tudhatja, hogy minden képernyőn megfelelően jelenik meg.

   

  adobe_acrobat_2020_screenshot.jpg

   

  Íme néhány dolog, ami az Adobe Acrobat  Standard programmal megtehető

  • Szkennelt dokumentumok azonnali szerkesztése A papír alapú dokumentumok szerkeszthető PDF formátumba konvertálása, amelyben az automatikus betűtípus-felismerésnek köszönhetően észre se lehet majd venni a módosításokat.
  • Védett PDF fájlok létrehozása Hozzon létre kiváló minőségű PDF fájlokat az Adobe Acrobat Standard vagy a népszerű Microsoft Office alkalmazások segítségével. Adja meg korlátozásait, hogy mások ne másolhassák, szerkeszthessék vagy nyomtathassák ki az érzékeny információkat.
  • PDF szöveg és képek szerkesztése Használja az ismerős koppintásos felületet a PDF dokumentumok intuitív szerkesztéséhez – az Adobe Acrobat Standard-en belül.
  • PDF fájlok exportálása Office formátumba Konvertálja PDF fájljait Word, Excel vagy PowerPoint formátumokba, és őrizze meg a betűtípusokat, a formázást és az elrendezést is.
  • Dropbox, Box, és OneDrive használata Érje el, szerkessze és tárolja fájljait Dropbox, Box, vagy Microsoft OneDrive fiókjában, az Adobe  Acrobat Standard használatával.
  • Bármit aláírhat Űrlapokat tölthet ki, írhat alá és küldhet el gyorsan az intelligens automatikus kitöltés lehetőséggel.
  • Érzékeny információk törlése Találja meg és szabaduljon meg a szövegektől, képektől vagy akár metaadatoktól – véglegesen.
  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  Windows Server 2012 (64 bit), 2012 R2 (64 bit), 2016 (64 bit) vagy 2019 (64 bit); Windows 8, 8.1 vagy Windows 10
  Processzor
  1,5 GHz vagy gyorsabb
  Memória
  2 GB
  Tárhely
  4,5 GB
  Képernyő
  1024x768
  Egyéb
  • Böngésző
  • Internet kapcsolat az aktiváláshoz
  Funkciók

  PDF-ek készítése Windows operációs rendszerek alatt Szabványos PDF-ek készítése gyorsan és megbízhatóan különböző dokumentum típusokból Windows operációs rendszerek alatt.

  PDF-ek exportálása Microsoft Office 365 formátumban Word, Excel és PowerPoint fájlok PDF-be konvertálása a betűtípusok, a formázás és az elrendezés megtartásával.

  PDF szövegek és képek szerkesztése Az Adobe Acrobat Standard már megszokott point-and-click felhasználói felületen szerkeszthetjük a PDF-ekbe ágyazott szövegeket és képeket.

  Az összes munkafolyamat egy helyen A PDF-ek keresése, rendezése és menedzselése egységesen, a központi Home nézetben történik.

  Személyre szabható eszköztár Saját színeket állíthatunk be az olyan Fill & Sign eszközöknek, mint az Add Text, az Add Checkmark vagy az aláírás.

  Open Microsoft Information Protection (MIP) fájlok Az Adobe Acrobattal megnyithatjuk a Microsoft Information Protection megoldásokkal védett fájlokat is.

  Dropbox, Box és OneDrive hozzáférés Az Adobe Acrobat Pro-n belül is hozzáférhetünk a DropBoxban, a Boxban és a OneDrive-on tárolt fájlokhoz.

  Védett PDF-ek készítése Megvédhetjük a hozzáféréstől, a másolástól és a szerkesztéstől a bizalmas információkat.

  Árakhoz kattintson ide

  Ha további információra van szüksége, keresse fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll!