Oscar Trejo szürreális és egyben gyönyörű alkotásai

  Azt tény, hogy az Oscar Trejo által készített lények közül van egy pár, akivel nem szívesen futna össze az ember este, viszont az is vitathatatlan, hogy hihetetlen részletességgel és kreativitással vannak megalkotva.

  "Egy 3D-s művész vagyok Mexikóvárosból. Már több, mint 10 éve foglalkozom 3D-s alkotással, az első találkozásom a 3D-vel a főiskolán volt, ahol digitális animációt tanultam, ám akkor még csupán egy illusztrátor szerettem volna lenni. Ekkor lett meg az első Wacom tabletem is, egy kis  Wacom Bamboo,  a pénzt én kerestem meg rá az első munkámmal, ami egy indie videojáték fejlesztő stúdiónál volt. Azóta mindig kisebb méretű Wacom-okat használok jelenleg egy Intuos Draw-t.

   

  oscar-trejo.jpg

   

  Az idő múlásával egyre inkább megszerettem a 3D-s alkotást, különösen akkor, amikor elkezdtem használni a Zbrush-t. Azt imádom benne, hogy rengetegféle módon lehet használni."

  Oscar ezalatt a 10 év alatt nagyjából minden területen dolgozott, ami bármilyen módon kapcsolatba hozható a 3D-s alkotással, legyen szó videojátékokról, animációkról, vagy éppen az egészségügyben használt 3D-s megoldásokról.

  "Jelenleg inkább arra helyezem a hangsúlyt, hogy saját szellemi terméket állítsak elő, például van egy animált TV műsorom.

  Ami az inspirációt illeti, szeretem, ha más művészekkel lehetek együtt, mivel számomra ez a legjobb módja, hogy ihletet merítsek, ezért is szeretek művészettel kapcsolatos rendezvényekre járni. Ezen kívül nagyon szeretem a történelmet, így a múzeumok látogatása számomra szinte kötelezőnek mondható.

  Jelenleg a Zbrush hivatalos streamelő csatornáján, a Zbrush live-on streamelek angolul és spanyolul minden csütörtökön."

   

  oscar-trejo-waddles-890x418.jpg

  oscar-trejo-space-ape41-890x593.jpgoscar-trejo-smile.jpgoscar-trejo-poop-bot-890x418.jpgoscar-trejo-robogeishasummit-oscar-trejo-890x501.jpgoscar-trejo-img-20160408-071208221.jpgoscar-trejo-frida4.jpgoscar-trejo-duermete-768x347.jpgoscar-trejo-baby2-768x347.jpg

   

  Itt tudod megnézni Oscar további képeit.

  Ha pedig szívesen böngésznél a magyar nyelvű Wacom termékleírásaink között, itt van rá lehetőséged.