Miért válassza az Adobe Acrobat Pro DC-t?

  1991-ben John Warnock, az Adobe társalapítója létrehozta a Camelot Project-et, ezzel elindította a papíralapú dokumentumokról, a digitálisra történő áttérés forradalmát.

  header_image_0.png

   

  Célja az volt, hogy bárki bármely alkalmazás dokumentumait rögzíthesse, bárhova elküldhesse ezeket elektronikus változatban, illetve bármilyen gépen megtekinthesse, vagy akár nyomtathassa is őket. Csupán egy év kellett hozzá, és a Camelot-ból megszületett a PDF, amely mára világszerte az egyik legelismertebb formátum lett.

   

  Miért válassza az Adobe Acrobat Pro DC-t?

  1. PDF dokumentumok szerkesztése és védelme

  A kész PDF dokumentumokat úgy szerkesztheti, mintha csak egy szövegszerkesztőben dolgozna. Szöveget adhat hozzá vagy távolíthat el, képeket vehet ki belőle, vagy éppen oldalakkal bővítheti a dokumentumot. Akár tucatnyi nem PDF dokumentumot is össze foghat egyetlen dokumentummá - hogy aztán később minden a helyén legyen. Az elkészített dokumentumot jelszóval vagy digitális pecséttel védheti meg attól, hogy illetéktelen kezekbe kerüljön.

   

   

  2. Optikai karakterfelismerés

  Az Adobe Acrobat Pro DC kiváló optikai karakter felismerője abban segít, hogy a szkennelt dokumentumait és képeit gépelt szöveggé alakítsa át. Az Acrobat így könnyíti meg a dokumentumok kezelését és teszi lehetővé a szerkesztést és a keresést kép-alapú dokumentumokban is.

   

   

  3. Felhő-tárhely

  Fontos dokumentumait az Adobe felhőszolgáltatásában tárolhatja, így mindig és mindenhol meg fogja azokat találni, sőt, az Adobe Acrobat Pro DC online felületén akár böngészőből, kliens nélkül is megváltoztathatja azok tartalmát.

  4. Mobiltámogatás

  Nem csak a felhő nyújt kényelmi szolgáltatásokat. Mobiltelefonjáról, táblagépéről is el tudja érni az Adobe Acrobat Pro DC szolgáltatásait, így akár iOS vagy Android alapon is élvezheti a termék minden előnyét, sőt, mobiltelefonja kameráját szkennerként használva azonnal digitalizálhatja a beérkező dokumentumokat is. Ez a funkció ráadásul rendbe is teszi a dokumentumot, eltünteti a fotózásból adódó torzulásokat és automatikusan felismeri a lefotózott szöveget is.

  5. Kollaboráció

  A Document Cloud PDF megosztás funkciója segítségével nyomon követhető és befolyásolható egy dokumentum életútja a piszkozattól az aláírásig. A szerkesztők különböző jogkörökkel rendelkezve intézkedhetnek (akár egyszerre is) az adott dokumentum részleteiről, így megspórolható a tagok közötti hosszas levélváltás. A folyamat során minden bejegyzésnek, hozzászólásnak és változtatásnak nyoma marad.  A szabadság maximális, a kezelés pedig egyszerű: a szerkesztésbe meghívott külsősök előfizetés vagy akár kliens nélkül is beleszólhatnak a szerkesztés folyamatába.

  6. Űrlapok

  A PDF dokumentumok támogatják az űrlapok használatát is. A PDF űrlap elkészítőjének többféle beviteli mező és számos feldolgozási és kiértékelési mód áll a rendelkezésére a feladat elvégzéséhez és ami a legjobb, ehhez sem szükséges semmiféle programozási tapasztalat. Az elkészített űrlap terjesztése is megoldható az Adobe Acrobat Pro DC szolgáltatáson belül és a dokumentum teljes életútja nyomon követhető a “Fill and Sign” szolgáltatás segítségével.

  7. Megjegyzések

  A PDF dokumentumon a szerkesztők megjegyzéseket hagyhatnak, így akár egy teljes iktatási folyamat is megoldható teljesen papírmentesen. Digitális bélyegzők, hozzászólások, aláírások - mind egyszerűen elhelyezhetőek egy feldolgozott dokumentumon, sőt a későbbiekben akár le is cserélhetőek, ezzel még akár egy többlépéses munkafolyamatot is megalapozhatunk.

   

   

  8. Interaktivitás

  Mivel a PDF egy digitális formátum, így beágyazhatóak, katalogizálhatóak a segítségével akár úgynevezett “rich media” dokumentumok is. Céges tudásbázisra van szüksége egy témában? Termék dokumentációra? Céges portfólióra?

  Hozzon létre hozzá mindent tudó digitális dokumentumot, éppen olyat, amire a munkatársainak szüksége van - akár programozás nélkül is, a beépített gombokkal és média tartalommal.

  9. Adobe Sign szolgáltatás

  A járvány miatt egyre többen dolgozunk otthonról, jó eséllyel Ön is. De az élet nem állt meg! Ugyanúgy éreznek be a dokumentumok, amiket iktatni, aláírni szükséges. Most komolyan, emiatt képes lenne bemenni dolgozni?

  Az Adobe Sign szolgáltatás az Európai Unió által megállapított legszigorúbb elektronikus aláírási feltételeknek (910/2014/EU. sz. eiDAS rendelet) megfelelő, saját bizalmi szolgáltatón (TSP) keresztüli, jogilag kifogásolhatatlan, felhő alapú digitális aláírásra ad lehetőséget. Cégvezetőként ki sem kell majd mozdulnia otthonából és biztos lehet benne, hogy az így hitelesített digitális dokumentumok és szerződések kötelezően érvényesek lesznek majd a jövőben is.

   

   

  10. PDF indexelés

  Több ezer elmentett dokumentum tartalmában egyszerre keresni néhány másodperc leforgása alatt? Természetesen megoldható!  Az elmentett PDF dokumentumokhoz indexek hozhatók létre, amiket megnyitva egy intelligens filter segítségével beállítható a keresés pontos metodikája. Az Adobe Acrobat Pro DC kliens a saját archívumában keres a beállított információk segítségével, ráadásul villámgyorsan. 7 évvel ezelőtti levél amiben benne volt az “Investments” szó? 5 találat 20 másodperc alatt! 15 éve lemondott közüzemi szerződés, aminek az ügyintézője a már réges-régen nem a cégnél dolgozó recepciós kolléga volt? 2 találat, 40 másodperc keresés után. Ilyen egyszerű!