Sign

  Adobe Sign

  Mondjon búcsút a papírnak! Adobe Sign elektronikus aláírás.
  Sign

  Gyorsítsa fel üzletmenetét és csökkentse a kockázatot az Adobe Sign elektronikus aláírásaival. A meglévő rendszerének és folyamatainak keretén belül használható megoldás úgy teszi elérhetővé az elektronikus aláírást és a 100%-ban digitális munkafolyamatot egész szervezete számára – legyen az bármekkora is –, hogy közben adatait piacvezető biztonsági szabványok szerint védi. 

  Áttekintés

  Adobe Sign - Megbízható. Jogérvényes. Biztonságos.

  Nagyobb elérhetőség és gazdagabb lehetőségek az Adobe Sign újdonságai között

  Az Adobe úttörőként a világ új részei számára is elérhetővé teszi az elsőszámú elektronikus aláírási megoldást. Éljen az új funkciók előnyeivel, amelyek révén az Adobe Sign még gyorsabb és rugalmasabb lehetőséget kínál cége számára. 

  Európai hozzáférés

  Új adatközpontokkal és a rendelkezésre álló hitelesítésszolgáltatók százaival az Adobe Sign a legszigorúbb európai jogi követelményeknek is megfelel.

   

  thumb-access-in-europe-288x150.jpg

   

  Egyszerűbb feliratkozás

  Alkalmazkodó űrlapokkal és hiteles elektronikus aláírásokkal 100%-ban digitalizálhatja folyamatait, például bankszámla-kérelmeket, juttatási igényléseket vagy egészségügyi szolgáltatók beléptetését. 

   

  thumb-simplify-enrollment-288x150.jpg

   

  Egyszerű küldés

  Intuitívabb és rugalmasabb webes és mobilalkalmazással gyorsan küldhet dokumentumokat aláírásra.

   

  thumb-send-with-ease-288x150.jpg

   

  Elektronikus aláírások az összes szervezeti egységnek, minden folyamathoz

  Az elektronikus aláírásokkal minden típusú és méretű vállalkozás lecsökkentheti a manuális és papír használatán alapuló feladatok költségeit és az azokkal járó fáradságot – és felgyorsíthat minden üzleti tranzakciót –, ugyanakkor nagyobb ellenőrzést gyakorolhat a teljes folyamat felett, növelve annak átláthatóságát. 

  I. Értékesítés

  Gyorsabban köthet megállapodásokat bármely eszközön teljesen automatizált ajánlattevési, árajánlati és szerződéskezelési folyamatokkal.

  Az Adobe Sign az egyetlen alkalmazás, amellyel a szervezetek biztonságosan, 100%-ban digitális folyamatokkal intézhetik folyamataikat a kezdeti árajánlatkéréstől a lezáráson át a megújításig. Ezért számít vezető megoldásnak a Salesforce AppExchange rendszerben – már 2006 óta. 

  Rövidítse le a bevételhez jutási időt

  Kössön üzletet hetek helyett napok vagy órák alatt az Adobe Sign szolgáltatással – az automatikus ajánlattételi, árajánlati és szerződéskötési folyamatok teljesen digitális megoldásával. 

  Integráció - Az elektronikus aláírás beépíthető a napi szinten használt CRM és a CPQ rendszerekbe, többek között a Salesforce és Apttus rendszerbe.

  Aktiválja a következő lépéseket - Automatikusan kezdeményezheti a számlázást, rendelésteljesítést, vevők felvételét és más tevékenységeket. 

  Nemzetközi üzletek szolgálatában - 28 honosított nyelv közül választhat a megfelelő nyelvű e-mailek és aláírási útmutatás elküldésekor. 

  Csökkentse kockázatátCsökkentse a manuális adatbevitelből adódó hibák számát – és a vállalat sérülékenységét – az Adobe teljesen automatizált elektronikus aláírási megoldásával.

  Digitális bélyegzővel gondoskodhat a szerződés integritásáról.
  A jogi kockázatokat automatikusan generált ellenőrzési naplóval csökkentheti.
  Az adatbiztonságot olyan piacvezető szabványokkal biztosíthatja, amilyen a PCI DSS 3.0, a HIPAA, a SOC 2 Type 2 és az ISO 27001.

  Készítsen pontosabb előrejelzéseketNyerjen kristálytiszta betekintést a folyamatokba, és növelje az előrejelzés pontosságát a dokumentum állapotának valós idejű láthatóvá tételével a szervezet minden egységében.

  Kövesse nyomon az állapotokat - Pontosan tudhatja, hogy mikor nyitottak meg, írtak alá és küldtek vissza egy szerződést.
  Használjon irányítópultokat - Tekintse meg értékesítési szervezetében az aktuális kockázatokat, illetve lezárás alatt lévő tételeket.

  Az Adobe Document Cloud együttműködik a vezető üzleti rendszerekkel.

  Kulcsrakész integrációkkal az Adobe Sign percek alatt használatba vehető – azokban a rendszerekben, amelyeket naponta használ. Például: Salesforce, Microsoft Dynamics CRM, NetSuite.

  II. Emberi erőforrások

  Gyorsabban végigviheti HR-folyamatait, és alkalmazottait korszerű digitális élményhez juttatja. 

  Nyerjen, és tartsa meg a javát. Csökkentse a költségeket és az üresjáratokat. Tegye szabaddá munkatársait, hogy az üzletet előre vivő projektekre koncentrálhassanak. Az Adobe Sign 100%-ban digitalizálja a HR-folyamatokat – a toborzástól a munkaerő-felvételen át az ügyvitelig és az átalakításokig. 

  Az Adobe Sign meggyorsítja a felvételt és beléptetést.

  Gyorsítsa fel a HR-folyamatokat olyan digitális dokumentumok küldésével, amelyeket azonnal és könnyen el lehet látni e-aláírással, jóvá lehet hagyni, és vissza lehet küldeni. Nem kell fölösleges köröket futni az aláírások begyűjtéséhez. 

  Csökkentse a jóváhagyási folyamathoz szükséges időt - Az Adobe elektronikus aláírási megoldásával a jóváhagyáshoz szükséges idő hetekről napokra vagy akár percekre csökken.

  Hozzon létre és használjon fel többször sablonokat - Megmarad az egységesség, és csapata sem veszít el vagy készít el többször dokumentumokat. A dokumentum- és űrlapsablonok létrehozása és tárolása egyaránt egyszerű.

  Tartsa kézben az e-aláírások állapotát és megfelelőségét

  - Használjon időbélyegeket
  - Tároljon és kérjen le aláírt dokumentumokat
  - Megbízhatósági szempontból megfelelő e-aláírások

  III. Beszerzés

  Rövidebb idő alatt köthet szerződéseket, csökkentheti az üzleti kockázatot, és gyorsabban vehet fel beszállítókat.

  Kösse meg rövidebb időn belül a szerződéseket. Csökkentse az üzleti kockázatot. Szerezzen be, vegyen fel és újítson meg beszállítókat gyorsabban. Mindezt azokban a rendszerekben, amelyeket naponta használ. Az Adobe Sign 100%-ban digitalizálja a beszerzéssel kapcsolatos dokumentumkezelést, a titoktartási megállapodásoktól és ajánlatkérésektől kezdve a feladatleírásokon át szerződésmegújításokig. 

  Az Adobe Sign segítségével megszabadulhat a beszerzési folyamatok lassú, manuális lépéseitől, és a megfelelő időben, a legjobb feltételek mellett és a legjobb áron juthat hozzá a vállalat számára szükséges javakhoz és szolgáltatásokhoz. 

  Küldjön rendezett ajánlatkéréseket
  Egyszerűsítse az aláírást
  Szinkronizálja szerződéseinek adatait

  Sablonokkal és határozott szabályrendszerekkel biztosíthatja azt, hogy a megfelelő szerződések álljanak össze és jussanak el a megfelelő ügyfelekhez.
  Automatikus digitális bélyegzővel gondoskodhat a szerződés integritásáról.
  Az adatbiztonságot olyan piacvezető szabványokkal biztosíthatja, amilyen a PCI DSS 3.0, a HIPAA, a 2. típusú SOC 2 és az ISO 27001.

  Vegyen fel és újítson meg beszállítókat gyorsabban - Ne hagyja, hogy a lassú papírmunka miatt kelljen várakoznia. Vegyen fel beszállítókat napok – és ne hetek vagy hónapok – alatt, és újítsa meg az együttműködést automatikusan az Adobe Sign segítségével. 

  - Automatikusan indítsa el a folyamatokat, például a megrendelők létrehozását, az új beszállítók felvételét vagy a szerződések megújítását
  - Értesüljön a szerződések megnyitásáról, aláírásáról és visszaküldéséről. Vegye észre a késéseket, és tegyen ellenük, mielőtt komolyabb problémát okoznak

  IV. Integrációk

  Zökkenőmentesen integrálhatja az elektronikus aláírásokat a megszokott üzleti rendszerekbe és vállalati alkalmazásokba. 

  - Salesforce: Írassa alá és dolgozza fel a szerződéseket a Salesforce rendszerben vagy a Salesforce mobilalkalmazással.
  - ARIBA: Csökkentse le a dokumentumok kezelési idejét akár 80%-nál is nagyobb mértékben elektronikus aláírás, nyomon követés és automatikus jelentéskészítés munkafolyamatba integrálásával. 
  - APTTUS: 
  Rövidítse le a szerződések és az árajánlatok jóváhagyási ciklusát elektronikus aláírási funkciók megállapodásokhoz adásával.
  - Microsoft Dynamics CRM: 
  Az Adobe Document Cloud a Microsoft Dynamics CRM rendszerbe integrálódik, lehetővé téve a dokumentumok egyszerű aláírását, nyomon követését és kezelését.
  - SharePoint: 
  Készítse elő, küldje el és kövesse nyomon az elektronikus aláírásokat a teljes munkafolyamatban, anélkül, hogy elhagyná Microsoft SharePoint webhelyét.
  - Workday: 
  Gyorsan és biztonságosan írathat alá ajánlatkéréseket, titoktartási megállapodásokat és egyéb HR-dokumentumokat az Adobe Sign és saját Workday HCM-megoldásának együttes használatával. 
  - Xero: 
  Adóbevallások gyors, biztonságos aláírása és benyújtása az Adobe Sign és a kisvállalkozások számára készült online könyvviteli szoftverek terén piacvezető Xero használatával. 

   

  Ha további információra van szüksége, keresse fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll.