Különleges fotókon elevenednek meg rég elhunyt hírességek

  Jyo John Mulloor grafikus AI segítségével készített különleges fotósorozata teljesen új formában mutatja be a világhírű emberek portréit.

  leadkep_82.jpg

   

  Manapság egyre több olyan fotósorozat készül, ahol régi korok embereit láthatjuk, mai, modern megjelenítéssel. Az ilyen alkotások lehetővé teszik, hogy ezekről a világhírű emberekről új megközelítésben gondolkozzunk. Új fényt vetnek rájuk, és lehetőséget adnak arra, hogy újraértelmezzük és újra megismerjük az őket körülvevő időszakot. Ráadásul hozzájárulnak a hírességek örökségének megőrzéséhez is. A digitális világban ezek az alkotások sokkal tartósabbak lehetnek, mint a hagyományos fotók és dokumentumok.

  Ilyen alkotásokat készít Jyo John Mulloor grafikus tervező is, aki mindig új és eredeti projektekkel lepi meg követőit. Legutóbbi sorozata azonban minden eddiginél különlegesebb, hiszen képein történelmi személyiségeket ábrázol, ahogy szelfit készítenek.

  "Az ötlet onnan jött, mikor egy régi merevlemezem visszaszerzése után egy igazi emlék kincsesbányára bukkantam a barátaimtól kapott selfie-k formájában. Photoshop segítségével gondosan helyreállítottam mindegyiket, felidézve az emlékezetes pillanatokat és felmelegítve a régi barátságokat" - írta az alkotó az Instagram oldalán.

  Most pedig következzenek a képek! Lapozz lejjebb, hogy megnézd Abraham Lincolnt, Bob Marleyt és más híres embereket a múltból, egy teljesen új nézőpontból!

   

  marley.jpg

  marilynmonroe.jpg

  mandela.jpg

   

  További érdekes képekért kattints ide!