Így készül a puzzle a gyerekeknek

  Kirakókat is készít az ír grafikus

   

  01 nyito.jpg

  Steve Simpson 30 éve dolgozik a reklámszakmában grafikusként, ebből az adatból pedig könnyen rájöhetünk, hogy offline grafikusként kezdte a munkáját, mára azonban ő is kénytelen volt átállni a digitális megoldások használatára. Illetve saját bevallása szerint ez nem egy kényszer volt, hanem örömmel tette mindezt, több okból kifolyólag is.
  Az egyik a lehetőségek tárháza, a másik, hogy ugyanazt a munkát rövidebb idő alatt tudja elvégezni, illetve a kész munkákon bármikor tud apróbb módosításokat végezni anélkül, hogy újra kelljen kezdenie az egészet.
  Steve az évek során rengeteg cégnek dolgozott már, így például a BMW, a Vodafone, a Disney, a Mini, Guinness, az Adobe vagy éppen az American Airlines is korábbi ügyfelei között található. Hírnevének és tapasztalatának köszönhetően az utóbbi időben már válogathat is a munkák között, így gyakran választ olyan projekteket, amelyek újabb kihívást jelent számára, illetve témájában is olyan, amellyel örömmel foglalkozik az ember. Ennek köszönhető az is, hogy egyik legutóbbi munkája egy kifejezetten 6-8 éveseknek szánt kirakó, ami egy őrült laboratóriumot mutat be.
  Puzzle-t készíteni elsőre egyszerűnek tűnhet, azonban nagyon fontos, hogy kész kép ne csak önmagában mutasson valamit, hanem a kép egyes részei önmagukban is megállják a helyüket, hiszen a puzzle kirakása közben mindig a teljes fotó egy-egy adott részére koncentrál az ember.
  Ahogyan lentebb láthatjátok, Steve munkáját még mindig papíron való „firkálással” kezdi, és az általa már jónak vélt piszkozatot szokta digitalizálni Adobe Photoshop illetve Wacom tábla segítségével.
  Steve munkájában a részletek nagyon jól kidolgozottak, ezért érdemes tüzetesen átnézni a kirakót, illetve ha tetszik amit látsz akkor látogass el a grafikus Behance oldalára is, ahol rengeteg hasonlóan nagyszerű dizájnnal találkozhatsz, az ír grafikus jól felismerhető stílusában.

  02.jpg03.jpg04.jpg05.jpg06.jpg07.jpg08.jpg