Híres filmjelenetek másképp!

2022-05-11 09:30
A Toy Storyból ismert kedvencünk a filmtörténet egyik legfélelmetesebb karakterével egy képen?

A Toy Storyból ismert kedvencünk a filmtörténet egyik legfélelmetesebb karakterével egy képen?


Egy Photoshop művész különleges filmjeleneteket alkot újra, olyan módon ahogy a szereplők alapvetően biztosan nem találkozhattak volna. Na de mire való a kreativitás, ha nem ilyen vicces alkotások létrehozására?   Harry Potter és a Vasember együtt repkednek a felhők között. Ollókezű Edward Csubakka […]

leadkep_67.jpg

Harry Potter és a Vasember együtt repkednek a felhők között. Ollókezű Edward Csubakka bundáját fazonírozza. E karaktereket szinte lehetetlen elképzelni egy történetben. Nem azért mert nem lennénk rá képesek, hanem mert a jól ismert klasszikus sztorik szereplői és kedvenc történeteik olyannyira erősek és függetlenek egymástól, hogy eszünkbe se jutna közös vászonra hozni őket. Azonban van egy Photoshop-rajongó, aki megpróbálta egyesíteni ezeket a világokat.

kep1_57.jpg

Pixelfaker több ezer rajongót szerzett különleges montázsaival. A művész a lehetetlent lehetővé teszi: Darth Vader Szimbát a magasba emeli, Mr. Bond autós üldözésbe kezd Mr. Bean ellen, és még sorolhatnánk. 

Bár a művészről nem lehet sokat tudni, annyi azért kiderült, hogy lassan 20 éve alkot a grafikai szakmában. Legyen szó egy-egy komolyabb projektről, vagy humoros szórakozásról, folyamatosan képzi magát. Ebben a különleges sorozatban pedig nem véletlenek a kiválasztott, jellemzően 90-es évekbeli filmek, hiszen ő maga is ezeken nőtt fel.

Most pedig irány egy furcsa, szokatlan, de rendkívül szórakoztató univerzum Pixelfaker fantáziájából!

kep2_53.jpg

kep3_40.jpg

kep4_30.jpg

kep5_27.jpg

kep6_22.jpg
kep7_13.jpg

További információkért kattints ide!

(Boredpanda)

Termékek
Tanfolyamok

Olvass tovább


3D Studio - Minden amit tudnod kell!

Oktatási partnerünkkel, a 3D-Studioval tavaly készítettünk utoljára interjút, megkérdeztük milyen újdonságokkal indult a 2024-es év. Ridegh Gáborral, a stúdió alapítójával beszélgettünk.


Történelmi képekből valósághű fotók – AI sorozat 7. rész

AI sorozat 7. rész: Hogyan lehet régi képeket restaurálni az AI segítségével? A MI itt is nagy segítség lehet, ha tudjuk hogyan használjuk.


Autodesk Fusion - 3 előfizetés 2 áráért

2024 február 7 és 2025 január 31 között elérhető az Autodesk Fusion 3 for 2 ajánlata, melynek keretében hatalmas kedvezmények várnak rád.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram