Híres filmjelenetek másképp!

2022-05-11 09:30
A Toy Storyból ismert kedvencünk a filmtörténet egyik legfélelmetesebb karakterével egy képen?

A Toy Storyból ismert kedvencünk a filmtörténet egyik legfélelmetesebb karakterével egy képen?


Egy Photoshop művész különleges filmjeleneteket alkot újra, olyan módon ahogy a szereplők alapvetően biztosan nem találkozhattak volna. Na de mire való a kreativitás, ha nem ilyen vicces alkotások létrehozására?   Harry Potter és a Vasember együtt repkednek a felhők között. Ollókezű Edward Csubakka […]

leadkep_67.jpg

Harry Potter és a Vasember együtt repkednek a felhők között. Ollókezű Edward Csubakka bundáját fazonírozza. E karaktereket szinte lehetetlen elképzelni egy történetben. Nem azért mert nem lennénk rá képesek, hanem mert a jól ismert klasszikus sztorik szereplői és kedvenc történeteik olyannyira erősek és függetlenek egymástól, hogy eszünkbe se jutna közös vászonra hozni őket. Azonban van egy Photoshop-rajongó, aki megpróbálta egyesíteni ezeket a világokat.

kep1_57.jpg

Pixelfaker több ezer rajongót szerzett különleges montázsaival. A művész a lehetetlent lehetővé teszi: Darth Vader Szimbát a magasba emeli, Mr. Bond autós üldözésbe kezd Mr. Bean ellen, és még sorolhatnánk. 

Bár a művészről nem lehet sokat tudni, annyi azért kiderült, hogy lassan 20 éve alkot a grafikai szakmában. Legyen szó egy-egy komolyabb projektről, vagy humoros szórakozásról, folyamatosan képzi magát. Ebben a különleges sorozatban pedig nem véletlenek a kiválasztott, jellemzően 90-es évekbeli filmek, hiszen ő maga is ezeken nőtt fel.

Most pedig irány egy furcsa, szokatlan, de rendkívül szórakoztató univerzum Pixelfaker fantáziájából!

kep2_53.jpg

kep3_40.jpg

kep4_30.jpg

kep5_27.jpg

kep6_22.jpg
kep7_13.jpg

További információkért kattints ide!

(Boredpanda)

Termékek
Tanfolyamok

Olvass tovább

,
Prezentáció készítése ChatGPT-vel | AI. sorozat 23. rész

AI sorozatunk 23. részében bemutatjuk, hogyan is segít a ChatGPT a prezentációk hatékony tervezésében és elkészítésében, akárcsak egy virtuális asszisztens.


Helló! Ez itt a ChaosBot! | AI sorozat 1. rész

AI sorozat 1. rész: Miról is fog szólni ez a cikksorozat? Miket veszünk sorra és milyen módon? Ha érdekel az AI világa, olvass tovább!


WordPress blog lementése és elemzése | AI sorozat 2. rész

AI sorozat 2. rész: Hogyan használhatjuk a ChatGPT haladó funkcióit? Hogyan képes az AI óriási adathalmazokat fájlokba tömöríteni? Kiderül.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram