Cinema 4D R19 - a legmegbízhatóbb 3D szoftver

  A Cinema 4D R19 a Maxon legújabb úttörő 3D szoftvere, amely számos új eszközt, fejlesztést tartalmaz és az előremutató technológiákban sem szenved hiányt: az új ProRender a PC-k és Mac-ek modern grafikus kártyáinak erejét arra használja, hogy interaktív előnézetet biztosítson a munkafelületen.

  header3.jpg

  A továbbfejlesztett Viewport lehetővé teszi a mélység élesség és a visszatükröződések valós idejű finomhangolását, valamint a továbbfejlesztett Voronoi Fracture funkció az árnyékokat még valósághűbbé teszi. Ezek és még sok más újítás teszik a Cinema 4D Release 19 munkafelületét gyorsabbá, és bíztosítanak még nagyobb alkotói szabadságot a felhasználó számára.

  A Cinema 4D termékcsalád olyan elemeket tartalmaz, amelyek biztosítják a kreatív munkafelületet a 3D tervezők számára, csakúgy, mint a BodyPaint 3D legutóbbi frissítése, a Maxon kiemelkedő festő és textúra alkalmazása:

  • Cinema 4D Prime: itt kezdődik a professzionális 3D grafika. A professzionális 3D grafikai csomag tartalmazza az alapmodellezést, valamint animációs és renderelési funkciókat. A Cinema 4D Prime ideális választás azon grafikusok számára, akik 3D-s funkciókkal szeretnék az eszköztárukat bővíteni.

   

  • Cinema 4D Broadcast: a 3D animálás motorja. A szoftver részét képező Cinema 4D Prime ütős animációs eszközöket ad a mozgóképpel foglalkozó szakemberek kezébe. Így kreatív, kiváló animációk készíthetők segítségével.

   

  • Cinema 4D Visualize: profi megoldás építészek és tervezők számára. Ez a program kihasználja a Cinema 4D Prime funkcióit, hogy a leghatékonyabb eszközöket nyújtsa a felhasználók számára. A Cinema 4D Visualize minden eszközt tartalmaz, ami a lélegzetelállító képek és gyors animációk készítéséhez szükséges, akár realista módon akarunk alkotni, akár nem. Ez a csomag magában foglalja a modellezéstől a textúrák elkészítéséig, a világítástól a renderelésig szükséges eszközöket is.

   

  • Cinema 4D Studio: minden, ami a csúcsminőségű 3D animációkhoz elengedhetetlen. A Cinema 4D Studio a legjobb termék, amit a Maxon a 3D művészek számára ajánlhat. Ha magas szintű 3D grafikai munkákat akarsz készíteni, de kell egy kis segítség, amely biztosítja, hogy egyszerűen és gyorsan tudj lélegzetelállító munkákat készíteni, ezt a szoftvert neked találták ki.

   

  • BodyPaint 3D: 3D festés, textúrák készítése és UV szerkesztés. Nem lenne nagyszerű, ha a kedvenc képszerkesztő eszközeid egyetlen 3D-s környezetben lennének összegyűjtve? Nem lenne nagyszerű, ha ezek a programok az általad használt 3D szoftverrel együtt tudnának működni? Pontosan erre képes a BodyPaint 3D.