Az idei év egyik legmenőbb tipográfiai poszter sorozatát készítette el egy szíriai művész

  Hadi Tulimat grafikus az idei év trendjeinek egyik legizgalmasabb technikáját alapul véve, lenyűgöző tipográfiát álmodott meg. Mutatjuk a részleteket.

  leadkep_37.jpg

   

  2021 számos változást hozott az életünkben. A pandémia korlátai azonban szerencsére a kreativitásra nem voltak hatással, sőt! Az elmúlt évekhez képest bátran állíthatjuk, hogy egy igazán izgalmas és sokszínű grafikai trend paletta kialakulását kísérhettük figyelemmel, melyet leginkább a kísérletezés jellemez. 

  Láthattunk merészebb, és letisztult stílusjegyeket újraálmodni, néhányan pedig a klasszikus irányzatokat frissítették fel. Ám az egyik legizgalmasabb talán az a sok új textúra, amik a design elemeken és a tipográfián tűntek fel.

  Ezzel kísérletezett Hadi Tulimat szíriai művész is. A Maxon Cinema 4D, az Adobe Illustrator és az Adobe Photoshop segítségével a tehetséges tervező egyedi, háromdimenziós formákon és textúrákon alapuló tipográfiai posztersorozaton kezdett el dolgozni. Nemrég pedig meg is osztotta első műalkotásait, amivel hatalmas hírnevet szerzett a szakmában. A képek önmagukért beszélnek!

   

  kep1_26.jpg

  kep2_26.jpg

  kep3_16.jpg

  kep4_12.jpg

  kep5_10.jpg

  kep6_9.jpg

  kep7_6.jpg

   

  Azok, akik többet szeretnének látni az alkotó munkáiból, látogassanak el Hadi Tulimat weboldalára, vagy kövessék a Behance oldalon.