Az AI segítségével megvalósult a Barbie álomvilág

2023-06-09 10:22
Most, hogy mindenki a hamarosan debütáló Barbie film lázában ég, a Selco Builders Warehouse felidézett néhány ikonikus Barbie álomházat, és az AI segítségével a való életbe emelte őket.

Most, hogy mindenki a hamarosan debütáló Barbie film lázában ég, a Selco Builders Warehouse felidézett néhány ikonikus Barbie álomházat, és az AI segítségével a való életbe emelte őket.


leadkep_27.png

A várva várt Barbie-film premiere 2023 júliusában esedékes, így nem meglepő, hogy a Barbiecore néven ismert trend nem csak a divatban és a szépségápolásban, hanem a kivitelezés és a belsőépítészet világában is feltűnt. Havonta több mint 60 500 ember keresi az interneten a "Barbie Álomház" kifejezést, és a #Barbiecoreinteriors hashtaggel ellátott videók több mint 1,7 millió megtekintést kaptak a TikTokon. A Selco Builders Warehouse szakértelmére támaszkodva Barbie rózsaszín világába merültünk, hogy felfedezzük a leghíresebb házakat és belsőépítészeti választásokat.

A Selco tervezői, kezdve Barbie első otthonától melyet 1964-ben álmodtak meg, elkészítették az összes ikonikus épületet. Mindehhez pedig az AI egyik legkiemelkedőbb művészeti eszközét, a Midjourney-t hívták segítségül.

2011-Barbie-Dreamhouse-646f2424752ef-png__605.jpg

A cég azt is közzétette, hogy számos lehetőség és mód áll rendelkezésre, hogy a saját otthonunkban is magunkra ölthessük a Barbiecore trendet. Barbie állandóan változó ingatlan ízlése számtalan lehetőséget kínál az embereknek, legyenek akár a széles skálájú designok, a viktoriánustól a retro, vagy a számtalan luxus funkció pártján.

Barbie 2021-es otthona például csodálatos inspirációt nyújthat azok számára, akik hajlandóak költekezni, különösen, ha szeretnének beépíteni egy medencét és egy vízi csúszdát.. De ha Barbie házáról álmodozunk költségvetési keretek között, az egyik legmegfizethetőbb tulajdonság a tetőablak. Azonban ezen cikk fő témája nem az építészeti megoldások fejtegetése, hanem az AI modellek bemutatása. Íme pár további hasonló modell. 

1995-Barbie-Dream-House-Interiors-646f241f8d94f-png__605.jpg

2021-Barbie-Dreamhouse-646f24286c672-png__605.jpg

Ha érdekelnek további hasonló AI modellek, illetve az AI eszközök használata a digitális tervezésben, kattints ide!

(Selcobw)

Termékek
Tanfolyamok

Olvass tovább


3D Studio - Minden amit tudnod kell!

Oktatási partnerünkkel, a 3D-Studioval tavaly készítettünk utoljára interjút, megkérdeztük milyen újdonságokkal indult a 2024-es év. Ridegh Gáborral, a stúdió alapítójával beszélgettünk.


Történelmi képekből valósághű fotók – AI sorozat 7. rész

AI sorozat 7. rész: Hogyan lehet régi képeket restaurálni az AI segítségével? A MI itt is nagy segítség lehet, ha tudjuk hogyan használjuk.


Autodesk Fusion - 3 előfizetés 2 áráért

2024 február 7 és 2025 január 31 között elérhető az Autodesk Fusion 3 for 2 ajánlata, melynek keretében hatalmas kedvezmények várnak rád.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram