A TeamViewer szakértői összevetése a versenytársakkal

   A Qualitest Research a TeamViewer versenyelőnyeit mutatja be, kiemelve az eszköz lefedettséget és a könnyű használatot.

  Facebook_v1.png

   

  A TeamViewer®, a biztonságos távoli segítségnyújtást kínáló megoldások globális vezetője megbízta a világ legnagyobb, független minőségbiztosítási vállalatát, a Qualitest-et , hogy független mérési és adatvezérelt külső visszajelzések alapján készítsen egy értékelést a TeamViewer alaptermékéről és annak a versenykörnyezetben elfoglalt pozíciójáról.

  A Qualitest átfogóan és módszeresen értékelte a TeamViewer 14 képességeit és használhatóságát, összehasonlítva a legnagyobb és legfontosabb versenytársak termékeivel, valós mérésekkel, háromféle versenyképességi szempont alapján: „Platform versenytársak”, „Fájlátvitel versenytársak” és „Point Solution versenytársak”.

   

  A legjobb eszköz lefedettség a kategóriájában

  A mai piacon a 127 mobil eszköz, operációs rendszer és IoT eszköz együttes lefedettségével a TeamViewer az osztály legeredményesebbé vált az eszköz lefedettség szempontjából. A TeamViewer szignifikánsan szélesebb lefedettséget kínál, mint a többi versenytárs. A TeamViewer messze a legszélesebb körű rendszer lefedettséggel rendelkezik, különösen a nem asztali operációs rendszerek esetében, ami kulcsfontosságú a klasszikus asztali kapcsolatot nem használó esetekben, valamint a komplex IoT és mobil eszközök esetén.

   

   

  A TeamViewer például kb. húszszor több Android és IoT eszköz gyártójának távvezérlését teszi lehetővé a releváns versenytársakkal összevetve.

  Az egyik fontos vásárlási kritérium az eszközön keresztüli funkcionalitás, teljes adminisztrációs és vezérlési jogokkal, ami releváns e sok kapcsolat használatának esetére. Az asztali PC-k, szerverek, mobiltelefonok, táblagépek, mini számítógépek és vezérlők távirányítása kulcsfontosságú az összes fejlett mobiltámogatás és az IoT használat esetén.

   

  Legjobb besorolás a könnyű használhatóságban

  Noha a könnyű használat nagyon szubjektív és nagyban függ a felhasználási körülményektől, a TeamViewer azért számos mérhető felhasználói szituációt is magában foglal. Ilyen pl. a leggyorsabb csatlakozási idő (a legszembetűnőbb kapcsolati típusok között a Windows-to-Windows számítógépek széles szélessávú hálózatokon (WAN), olvasás: internet-kapcsolatok), valamint a leggyorsabb fájlátviteli sebesség.

   

   

  A TeamViewer másodpercenként több megabájt adatot tudott átküldeni, mint a többi tesztelt alkalmazás. Emellett a leggyorsabb alkalmazásnak bizonyult a nagyobb fájlok átvitele során ( ami tömöríthető, nyers adatokat tartalmaz); megmutatva, hogy hatékony tömörítési algoritmussal rendelkezik, szemben a versenytársakkal, amelyek közül néhány nem is volt képes valós idejű tömörítésre.

  "Az internethez csatlakoztatott eszközök támogatása és kezelése egyre kritikusabb az üzleti vállalkozások (B2B) és a végfelhasználókat célzó vállalkozások (B2C) szempontjából" - mondta Mike Eissele, a TeamViewer műszaki vezetője. „Mivel mostanra ezek a szoftverek jelentőssé váltak, a felhasználók magas teljesítményt és rendelkezésre állást igényelnek - ez azt jelenti, hogy az eszköz- és szolgáltatást kínáló vállalatoknak magas szintű terepi és távoli szolgáltatási képességeket kell kínálniuk az ügyfelek elégedettségének fenntartása érdekében. A kutatásban ábrázolt eredmény megerősíti elkötelezettségünket abban, hogy felhasználóink ​​számára a lehető legerősebb, legsokoldalúbb távoli támogatást, távoli hozzáférést és online kollaborációs eszközöket biztosítsuk. ”

  A Qualitest jelentés legfontosabb eredményei, ideértve a tesztbeállításhoz használt eszközök és módszerek leírását itt találjuk.

   

  A tesztről

  Az összes tesztet olyan helyzetekben végezték el, amelyek a lehető legjobban tükrözik az üzleti feltételeket. Ezért a teljesítményt a hálózatok (3G, WAN, LAN) és az operációs rendszerek (Windows, macOS, Linux, Android) széles skálája alapján értékelték. A teszteket Európában és Ázsiában, valamint az egész kontinensen végrehajtották, hogy tükrözze a fejlett, üzleti szempontból kritikus, valós alkalmazásokat.

  Az eredmények összesen több mint 400 végrehajtott valós tesztből származnak, és azt mutatják, hogy a TeamViewer jelentős teljesítménybeli előnyöket kínál a kiválasztott társakkal szemben - kiemelkedő eredményeket mutatva az eszköz lefedettség és a könnyű használat szempontjából.