Genuine Fractals Print Pro

  onOne Genuine Fractals Print Pro 4

  Egy kép, számtalan méret, nyomdai minőség
  Genuine Fractals Print Pro

  Az onOne Genuine Fractals Print Pro olyan Adobe Photoshop bővítmény, amely a képet fraktálokká alakítja, amelyek ezután már veszteség nélkül nagyíthatóak. Az onOne Genuine Fractals Print Pro nem csak RGB, hanem CMYK színrendszerben is működik

  Áttekintés

  Az onOne Genuine Fractals Print Pro olyan Adobe Photoshop bővítmény, amely a képet fraktálokká alakítja, amelyek ezután már veszteség nélkül nagyíthatóak. Az onOne Genuine Fractals Print Pro nem csak RGB, hanem CMYK színrendszerben is működikAz onOne Genuine Fractals Print Pro olyan Adobe Photoshop bővítmény, amely a képet fraktálokká alakítja, amelyek ezután már veszteség nélkül nagyíthatóak. A fraktálok olyan matematikai függvényekkel leírt képi alakzatok, amelyek nagyítása közben ugyanazt az alakzatot kapjuk meg a részleteknél. A természetben ilyen jelenség pl. a fa, ahol a törzs és az ágak viszonya hasonló az ágak és a kisebb ágak közötti kapcsolathoz. Ha tovább nagyítjuk, akkor a még kisebb ágak is hasonlóak, majd az ágakon a levelek, a leveleken pedig az erezetnél ismét visszakapjuk az "eredeti" főér és mellékér képét.

  (a kép a Wikipedia lexikonból származik)

  További fraktálos képek itt találhatóak. További információk és érdekességek a fraktálokról a Startlap oldalán olvashatóak. Az onOne Genuine Fractals Print Pro a képből számol ilyen matematikai alakzatot, ami ezután már minőségromlás nélkül nagyítható lesz. Sőt! Sok esetben a fraktálos fájl kisebb lesz, mint az eredeti, ami nagyon praktikus. Nem szükséges külön méretben tárolnunk a fájlokat, hanem elegendő egyetlen fraktálban, majd megnyitáskor megadnunk a végleges méretet. Természetesen a kép növelésével nem kerülnek be újabb információk (nem fog látszani a felnagyított autó kerekén a felirat), viszont a kép nem fog "szétesni", nem lesz "pixeles", nem lesz homályos, hanem szép és élvezhető marad.

  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  Windows 98, 2000 vagy XP
  Processzor
  Pentium III
  Memória
  128 MB
  Tárhely
  12 MB
  Képernyő
  1024x768 - 16 bit
  Egyéb

  Adobe Photoshop CS - CS2, vagy Adobe Photoshop Elements 3.0 - 4.0

  Apple
  Rendszer
  Mac OS X 10.3.9 - 10.4
  Processzor
  Power Mac G3, G4 vagy G5
  Memória
  128 MB
  Tárhely
  12 MB
  Képernyő
  1024x768 - 16 bit
  Egyéb
  Funkciók

  Nem csak RGB képek Az onOne Genuine Fractals segítségével nemcsak megszokott RGB, hanem 16 bites RGB, multi-channel (többcsatornás) és grayscale (szürkeárnyalatos) képeket is nagyíthatunk. Sőt! a Print Pro verzó ezen felül CMYK 8 és 16-bites színrendszerben is dolgozhatunk, így nyomdakész képet kapunk.

  Több mint 700%-os nagyítás Képeinket több mint 700%-kal is megnövelhetjük anélkül, hogy ez meglátszana rajtuk.

  Nélkülözhetetlen eszköz a professzionális nyomdai előkészítésben Az onOne Genuine Fractals felbontásfüggetlen képet készít, amit ezután már bármilyen méretűvé alakíthatunk, valós időben szerkeszthetünk, stb...

  Adobe Photoshop bővítmény A képet mindig a kívánt felbontásúra alakíthatjuk, így nem szükséges ezért külön fájlokat tartanunk. A korlátlan rugalmasság a négy kódolási metódusnak és a három renderelési módszernek köszönhető. Az onOne Genuine Fractals bővítménynek köszönhetően még könnyebbé válhat a munkánk, hiszen még jobban menedzselhető és még kisebb fájlokkal dolgozhatunk.

  Veszteség nélküli képméretezés A szkennelt, vágott, digitálisan fotózott képeket könnyedén felnagyíthatjuk akár 700%-kal is. A kép méretének és felbontásának növelése veszteségmentesen történik. Bármilyen nyomtatási felbontást választhatunk, akár képernyőre, akár nyomdagépre optimalizálva. Könnyedén átalakíthatjuk ugyanazt a képet különböző felbontásúvá.

  Időt, pénzt és lemezterületet takaríthatunk meg Konvertáljunk bármilyen fájltípust Genuine Fractals nagyítható és felbontásfüggetlen formátumba, így a veszteségmentes (lossless) és a látszólag veszteségmentes (virtual lossless) tömörítéssel rengeteg helyet takaríthatunk meg.


  ----Print Pro változat----

  Az onOne Genuine Fractals Print Pro változata nem csak RGB, hanem CMYK színrendszerben is működik, így azonnal nyomdakész anyagot készíthetünk. Mind 8, mind pedig 16-bites színmélységben.

  Kinek ajánljuk?

  A onOne Genuine Fractals Print Pro bővítményt azoknak ajánljuk, akik kisebb méretű képekből szeretnének óriásit készíteni, vagy nyagyobb méretű képeiket helytakarékosan szeretnék tárolni. A onOne Genuine Fractals Print Pro kiválóan alkalmas nyomdáknak, poszterek és plakátok készítéséhez. A Print Pro változat pedig CMYK színrendszerben is működik akár 16-bites képekkel.