Megjelent az új Wacom Cintiq Pro 16!


Lépj a kreativitás következő szintjére az új Wacom Cintiq Pro 16-al!


cintiqpro16_slider_0.png

 

A Wacom legújabb digitális rajztáblája minden művész, grafikus, fotós és illusztrátor számára ideális, aki szeretne még magasabb szinten alkotni. Íme, miért érdemes az új Cintiqet választani:

Jobb hordozhatóság

Az új Wacom Cintiq Pro 16 karcsú, vékony kialakításának köszönhetően rendkívül könnyen hordozható, így azok számára is tökéletes választás, akik sokat vannak úton, ám közben szeretnék megvalósítani kreatív ötleteiket.

Wacom Pro Pen 2

Az új Pro Pen elődjénél négyszer pontosabb, ezen felül beépített nyomásérzékenysége miatt természetes hatást kelt a vele való rajzolás.

Továbbfejlesztett képernyő

A legújabb érintőképernyős technológia jobb felhasználói élményt biztosít, emellett a tükröződésmentes 4K kijelzőn minden egyes tollvonás a rajzolás természetes érzetét kelti.

 

cintiq_pro_product_with_packaging_303_1920x1200.jpg

 

Hasznos kiegészítők

Itt van például a Wacom Cintiq Pro 16-hoz kapható állítható VESA állvány, mely lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy a tabletet a számára tökéletes beállításban használhassa és kizárólag a kreatív munkára összpontosíthasson.

Kreatív tablethez kreatív szoftvert!

A Wacom Cintiq Pro 16 az alábbi szoftverekkel használható a még kreatívabb alkotás érdekében. Ezek bizonyos ideig ingyenesen használhatók az új Cintiq-kel:

  • Boris FX Suite - ingyenes 3 hónapos előfizetés
  • Sculptron by OTOY - ingyenes 3 hónapos előfizetés
  • Adobe Premiere Rush vagy Adobe CC Photo Plan - ingyenes 2 hónapos előfizetés az Adobe CC Photo Plan-re

 

Ha további információra van szüksége, kérem keresse fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen áll rendelkezésére!

 

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram