Megjelent a Reason 12 - zenealkotás a legmagasabb szinten

  A Reason 12 egy komplett virtuális zenestúdió és zeneszerkesztő szoftver, mely tartalmazza egy szám szerkesztéséhez és keveréséhez szükséges összes hangfeldolgozó,- és generáló elemet – egyetlen csomagban. Szerezd be most, és alkosd meg saját dallamaidat a valaha volt legprofesszionálisabb módon!

  reason12_slider.png

   

  Ez a zeneszerkesztő szoftver egy önállóan, kiegészítő hangszerek és plug-inek nélkül használható virtuális stúdió, az innovatív szoftvereiről híres svéd Reason Studios terméke.

  Komplett stúdió a szó szoros értelmében: a program egy teljes zenei környezetet valósít meg a legmodernebb számítógépes hangszimulációs algoritmusoknak köszönhetően. Így a stúdiókban használatos szintetizátorok, samplerek (hangminta vevők), effektprocesszorok, szekvencerek és mixerek virtuális másai mind rendelkezésünkre állnak az alkotás során, egyetlen programon belül. Ezek a virtuális hangkeltő és hangfeldolgozó rendszerek egymással teljesen szabadon kombinálhatóak, így a kreativitásnak valóban csak a képzeletünk szab határt.

  A Reason 12 nem csak önmagában, hanem akár más zenei alkalmazásokkal (pl. Cubase, Logic, Reason, ProTools, Digital Performer, Live, FL Studio, stb) is kombinálható, mivel a Reason mint plugin is használható.

   

   

  Főbb újítások:

  • A Reason 12 licencek már csak digitálisan érhetőek el (dobozos verzió nincs)
  • Nagy felbontású és skálázható grafikát kapott a szoftver
  • Teljesen új kombinátorok
   • Nagy mértékű testreszabhatóság, szerkesztő a saját, egyedi előlapok tervezéséhez és frissített kombinátor programozás
  • Továbbfejlesztett böngésző
   • Azonnali keresési eredmények, amelyek eszközöket, előre beállított értékeket, mintákat, mappákat stb. jelenítenek meg
  • Mimic Creative sampler - az alábbi videóra kattintva egy rövid bemutatót nézhetsz meg róla:

   

   

  Új kinézet, új méret és új Rack eszközök a kreatív mintakezeléshez. A Reason 12 lényege a kreatív potenciál szintjének növelése a legjobb zenélési élmény eléréséért. A vadonatúj Mimic Creative Sampler a minta manipulációját úgy közelíti meg, mint az audió minták zenei újragondolását, amely egyszerre lehet találékony és szórakoztató is!

  A Mimic magában foglalja az automatikus átmeneti szeletérzékelést, amely könnyen feldarabolja a mintát egyedi hangokra vagy dobütésekre. Az időnyújtó mintákat pedig a Reason legendás nyújtási algoritmusával, valamint új szemcsés és szalagos módjával tudod felfedezni.

  A Reason 12-ről még több információt találsz az alábbi magyar nyelvű termékleírásban!

  Ha további információra van szükséged, kérjük keresd fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésedre áll!