Megjelent a Maxon Cinema 4D R23!

  A sok új fejlesztés között megtaláljuk az animáció, a karakter- és az UV-munkafolyamatok, a Magic Bullet Looks integráció és az új scene node system fejlesztéseit is.

  A Maxon az IBC 2020 konferenciával egy időben tartott saját élő, virtuális 3D Motion and Design showja-jában bejelentette a Cinema 4D Release 23-at.

  A Maxon professzionális 3D-s szoftverének következő generációja erőteljes fejlesztésekkel lett felvértezve, többek között az általános animációban, az UV munkafolyamatokban, a karakter-animációs eszközkészletében, valamint a Magic Bullet Looks technológia integrálásával. Az újonnan bevezetett Scene Nodes rendszer már most áttekintést nyújt arról, hogy az ügyfelek milyen teljesítményre számíthatnak a Cinema 4D jövőbeli fejlesztéseiben. A plug-in fejlesztők értékelni fogják a scriptelési lehetőségek Python 3-ra történő frissítését, a kreatív folyamatok előnyére válik mostantól az USD formátum importálás és exportálás, valamint az FBX és OBJ kezelésének fejlesztése. 

   


  Az R23 már egyaránt elérhető az előfizetők, valamint frissítésként az örökös licenc tulajdonosok számára is.

   

   

  "A Cinema 4D R23 robusztus előrelépéseket tesz az animációs munkafolyamatokban és az alapvető technológiákban, melyek lehetővé teszik a 3D művészek számára, hogy intuitívan és a legmagasabb produkciós színvonalon alkossanak tartalmat" - mondta Dave McGavran, a Maxon vezérigazgatója. "Reméljük, hogy bemutathatjuk mindazt, ami kreatívan lehetséges az R23-mal, a Red Giant, a Redshift és partnereink testvérvállalataink újításai mellett."

   

   

  A Cinema 4D R23 jellemzői:

  Új karakter animációs eszközök: Új munkafolyamatok bevezetése: Character Solver, Delta Mush, Pose Manager-t és Toon / Face Rig szerkesztés.

   

   

  Animációs munkafolyamat: frissített keyframing, szűrők az idővonal és az attribútumkezelő számára, és még sok más.

  UV-munkafolyamatok: A Cinema 4D S22-ben (csak előfizetéses frissítés) bevezetett összes hatékony UV-szerkesztési képesség, valamint új eszközök az UV-munkafolyamatokhoz a hard-surface modellek esetén.

   

   

  Magic Bullet Looks integráció: Könnyen használhatjuk a Red Giant népszerű szoftverének több mint 200 előre beállított filmes megjelenést nyújtó presetjét, de importálhatunk LUT-okat, vagy különféle eszközökkel dolgozhatunk a színkorrekció, a filmszemcsék, a kromatikus aberráció és sok más paraméter mentén.

   

   

  Scene Nodes: A jelenetcsomópontok lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy az optimális kreativitás és kísérletezés érdekében a Cinema 4D magmotorjának további fejlesztése előtt felfedezzék a Distribution és Procedural Modeling modellezést.

   

   

  Látogassa meg a termékleírásunkat az új funkciók és a frissítések teljes listájához, vagy a Maxon Youtube csatornáját, ahol a Cinema 4D R23 újdonságait videókban is megtekintheti.