Megjelent a Lumion 10.3

  Érezze, ahogy az anyagok életre kelnek a hihetetlen finom részletekkel és textúrákkal, köszönhetően az új displacement map importálásnak. Amennyiben pedig Ön AutoCAD felhasználó, mostantól már úgy dolgozhat a modelljein, hogy közben kihasználhatja a valós idejű megjelenítés előnyeit a Lumion LiveSync for AutoCAD segítségével.

  Amikor egy anyagot valódinak érzünk, a design hirtelen egy élménnyé válik az elmében. Akár egy sima keményfa padlót látva is felidézhet egy emléket, amikor azon csúszkáltunk zokniban. Egy lágy kavicsos út előcsalja a lábunk alatt ropogó kis kavicsok és faágak hangját. A durva tégla textúrák felidézhetik azokat az impozáns házakat, amelyek mellett az iskolából hazafelé elhaladtunk.

   

   

  Displacement map import

  Az élénk anyagok élénk történetet tudnak mondani a designról, és a Lumion 10.3-ban az új displacement map importálási funkcióval az anyagok még valósághűbbé válnak.

   

  Ebben a Lumion 10.3 által renderelt képen egy displacement map-et importáltak és adtak hozzá a kő materialhoz

   

  Saját displacement map-jeink importálásával bármilyen anyagnak természetes és valósághű megjelenést adhatunk, amely úgy néz ki, mintha kinyúlhatnánk érte és megérinthetnénk. Egyszerűen készítse el vagy töltse le saját displacement mapjeit, és egy pillanat alatt javíthatja a projekt anyagának textúráját és részletességét, pontosan szemléltetve, hogyan kellene kinéznie a valóságban.

   

   

  A legjobb minőség érdekében csak 2K és legfeljebb 4K felbontású textúrákat importáljon. Itt megismerheti, hogy hol találhatóak az anyagok. Az alábbi textúra oldalak gyűjteményeit érdemes böngésznie.

  A Lumion 10.3 kibővíti a valósidejű megjelenítési funkciók elérhetőségét az új LiveSync for AutoCAD használatával. Ha az Autodesk AutoCAD-et használja a 3D-s modellezéshez, akkor miközben megváltoztatja a modell alakját vagy anyagait az AutoCAD-ben, ezek a változások azonnal tükröződnek a Lumion lélegzetelállító, gazdagon részletezett környezetében is. Mostantól már mindig láthatja az AutoCAD modelljét pontos megvilágítással és árnyékokkal, környezettel, például vidéki vagy városi környékekkel, illetve gyönyörű, reális anyagokkal.

   

  AutoCAD integráció

  Az ingyenes Lumion LiveSync plugin lehetővé teszi egyidejű, valós idejű kapcsolat létrehozását a 3D-modell között az AutoCAD és a Lumion 10.3 között.

   

   

  A LiveSync for AutoCAD beépülő modul telepítése:

  Ha az AutoCAD 2017-2020 programot használja a 3D modellezéshez, akkor a Lumion LiveSync for AutoCAD plugin ingyenes és könnyen telepíthető. Egyszerűen kövesse ezeket a lépéseket:

  1. Menjen az Autodesk App Store-ba és keresse meg a Lumion LiveSync szoftvert az AutoCAD-hez.
  2. Kattintson a kék „letöltés” ​​gombra (lehet, hogy be kell jelentkeznie az Autodesk-fiókjába) a LiveSync telepítő letöltéséhez.
  3. Kattintson a letöltött .exe fájlra annak telepítéséhez.
  4. Az AutoCAD következő indításakor meg kell találnia a Lumion LiveSync bővítményt a Kiegészítő lapon. További információkért vagy támogatásért látogassa meg a Tudásbázist.
  5. A LiveSync bővítmények a Revit, a SketchUp, az ArchiCAD, a Rhino, a Vectorworks és most már az AutoCAD számára is ingyenesek.

  A Lumion 10.3 ingyenes frissítés a Lumion 10 felhasználók számára. A Lumion 10 licenceket a beérkező levelek „Getting Started” e-mailjének megnyitásával és ott az instrukciók követésével, vagy a személyes Lumion-fiókjába való bejelentkezésével frissítheti.