Megérkezett az új Wacom Intuos Manga Edition


Szereted a mangákat? Akkor mindenképp olvass tovább!


intuosmanga_slider.jpg

 

Az egyre növekvő képregény- és mangarajongó közönség igényeire reagálva, a Wacom bejelentette az új Wacom Intuos Manga Edition-t, melyet kifejezetten a manga készítők számára hoztak létre.

"A manga egy izgalmas világ. Sok fiatalt inspirál arra, hogy elkezdjen rajzolni, és nagyon gyakran ez az első lépés a digitális alkotás felé" - mondta Faik Karaoglu, a Wacom ügyvezető alelnöke.

A Wacom Intuos Manga Edition egy kreatív csomag, egy „starter pack”, ha úgy tetszik, melyet kifejezetten azoknak alkotott meg a Wacom, akik a manga- és képregénykészítés iránt érdeklődnek.

 

460.jpg

 

A kiadás egy Wacom Intuos S Bluetooth digitális rajztáblát, egy kétéves Clip Studio Paint Pro licencet, valamint exkluzív oktatóvideókat tartalmaz, hogy a fiatal művészek még könnyebben belevághassanak a kreatív alkotásba.

A Wacom nyomásérzékeny digitális tollának segítségével alkotás közben állíthatjuk a vonalak vastagságát, csupán a toll lenyomásának erősségének megváltoztatásával, ezen kívül használhatjuk az ExpressKeys gyorsbillentyűket, hogy a kívánt funkciókat a lehető leggyorsabban érjük el. Ami a csomagban található kreatív szoftvert illeti, a grafikusok a Clip Studio Paint Pro által biztosított, rengeteg ecsetet, színt és effectet használhatják, melyek együttese szinte végtelen lehetőséget biztosít számukra.

Vágj bele a manga készítés világába most a Wacom Intuos Manga Editionnel

Ha további információra van szükséged, keresd fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésedre áll!

 

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram