Már a Manchester United is a TeamViewert használja


A TeamViewer szolgáltatásait szinte minden területen lehet használni. A Manchester United például az Old Trafford gyepének öntözését oldja meg a szoftverrel.


1_14.png

 

Ahogyan arról már itt és itt is írtunk, a TeamViewert számos vállalat használhatja arra, hogy megkönnyítse munkafolyamatait. Most pedig egy történelmi focicsapat is csatlakozott a névsorhoz.

A Manchester United számára értelemszerűen nagyon fontos a gyep folyamatos és megfelelő mértékű öntözése annak érdekében, hogy a meccsekre hibátlan állapotban legyen. Korábban a csapat egyik munkatársának mindig személyesen kellett beindítania a locsoló rendszereket a különböző létesítményekben, ami nagyon időigényes volt.

Ez a probléma azonban már a múlté, mivel a TeamViewer Tensor lehetővé teszi, hogy a szakemberek bármikor, bárhonnan, bármennyi időre aktiválhassák az öntözőrendszert. A TeamViewer megoldását használva a csapat munkatársai időt spórolnak és olyan dolgokkal tudnak foglalkozni, mely ténylegesen személyes jelenlétet igényel.

 

 

Ha szeretnél még többet megtudni a TeamViewer és a Vörös Ördögök együttműködéséről, akkor kattints ide!

 

(Teamviewer)

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram