Ismerd meg a Wacom Cintiq Pro 27 minden apró részletét!

2023-03-31 09:15
A Cintiq Pro 27 a Wacom jelenlegi legprofibb digitális rajztáblája. A tábla végtelen kreatív funkciót kínál azoknak, akik a tökéletesnél is jobbat szeretnének alkotni.

A Cintiq Pro 27 a Wacom jelenlegi legprofibb digitális rajztáblája. A tábla végtelen kreatív funkciót kínál azoknak, akik a tökéletesnél is jobbat szeretnének alkotni.


simoniddol_slider.png

A Wacom Cintiq Pro 27 számos szempontból kiemelkedik a többi digitális rajztábla közül. Egyrészt a hozzá járó Wacom Pro Pen 3 a legmodernebb Wacom toll, mely biztosítja a magas szintű alkotást. A zökkenőmentes használat érdekében a shortcutok használata rendkívül könnyű, ezen kívül a táblához járó állvány és más hasznos kiegészítők is segítik, hogy a lehető legjobban a mi igényeinkre szabhassuk a táblát. És akkor még nem is beszéltünk a lenyűgöző képernyőről, mely mind a méret, mind a színlefedettség terén kiemelkedő.

Az alábbi videókban a kicsomagolástól a használatig láthatjátok egy Wacom Cintiq Pro 27 életútját. Kezdjünk is neki a kicsomagolással!

A kezdetek:

A legújabb Wacom Cintiq Pro-t nyugodtan nevezhetjük a digitális rajztáblák királyának. De vajon mi lapul a nagy és nehéz doboz mélyén?

Ennek járt utána videójában Simon Iddol.

Az első lépések:

Most, hogy kicsomagolásra került a vadonatúj Cintiq Pro 27 digitális rajztábla, ideje belekukkantani, hogy mit is tud.

A videóban Simon Iddol mutatja a be a Wacom Cintiq Pro 27-et.

Beszélgetés a Cintiq Pro 27-ről:

Most, hogy kicsomagoltuk és ki is próbáltuk a legújabb és legmenőbb Wacom digitális rajztáblát, ideje megbeszélni a tapasztalatokat. Olejnyik Attila kollégánk Simon Iddollal együtt beszélgetett a Wacom Cintiq Pro 27 valamint a többi Wacom eszköz technikai alapjait és beszélgetett a tapasztalatokról.

A Wacom termékekről részletes termékleírásokat és útmutatókat ide kattintva találsz.

Termékek
Tanfolyamok

Olvass tovább

,
Prezentáció készítése ChatGPT-vel | AI. sorozat 23. rész

AI sorozatunk 23. részében bemutatjuk, hogyan is segít a ChatGPT a prezentációk hatékony tervezésében és elkészítésében, akárcsak egy virtuális asszisztens.


Helló! Ez itt a ChaosBot! | AI sorozat 1. rész

AI sorozat 1. rész: Miról is fog szólni ez a cikksorozat? Miket veszünk sorra és milyen módon? Ha érdekel az AI világa, olvass tovább!


WordPress blog lementése és elemzése | AI sorozat 2. rész

AI sorozat 2. rész: Hogyan használhatjuk a ChatGPT haladó funkcióit? Hogyan képes az AI óriási adathalmazokat fájlokba tömöríteni? Kiderül.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram