Ismerd meg a Wacom Cintiq Pro 27 minden apró részletét!

2023-03-31 09:15
A Cintiq Pro 27 a Wacom jelenlegi legprofibb digitális rajztáblája. A tábla végtelen kreatív funkciót kínál azoknak, akik a tökéletesnél is jobbat szeretnének alkotni.

A Cintiq Pro 27 a Wacom jelenlegi legprofibb digitális rajztáblája. A tábla végtelen kreatív funkciót kínál azoknak, akik a tökéletesnél is jobbat szeretnének alkotni.


simoniddol_slider.png

A Wacom Cintiq Pro 27 számos szempontból kiemelkedik a többi digitális rajztábla közül. Egyrészt a hozzá járó Wacom Pro Pen 3 a legmodernebb Wacom toll, mely biztosítja a magas szintű alkotást. A zökkenőmentes használat érdekében a shortcutok használata rendkívül könnyű, ezen kívül a táblához járó állvány és más hasznos kiegészítők is segítik, hogy a lehető legjobban a mi igényeinkre szabhassuk a táblát. És akkor még nem is beszéltünk a lenyűgöző képernyőről, mely mind a méret, mind a színlefedettség terén kiemelkedő.

Az alábbi videókban a kicsomagolástól a használatig láthatjátok egy Wacom Cintiq Pro 27 életútját. Kezdjünk is neki a kicsomagolással!

A kezdetek:

A legújabb Wacom Cintiq Pro-t nyugodtan nevezhetjük a digitális rajztáblák királyának. De vajon mi lapul a nagy és nehéz doboz mélyén?

Ennek járt utána videójában Simon Iddol.

Az első lépések:

Most, hogy kicsomagolásra került a vadonatúj Cintiq Pro 27 digitális rajztábla, ideje belekukkantani, hogy mit is tud.

A videóban Simon Iddol mutatja a be a Wacom Cintiq Pro 27-et.

Beszélgetés a Cintiq Pro 27-ről:

Most, hogy kicsomagoltuk és ki is próbáltuk a legújabb és legmenőbb Wacom digitális rajztáblát, ideje megbeszélni a tapasztalatokat. Olejnyik Attila kollégánk Simon Iddollal együtt beszélgetett a Wacom Cintiq Pro 27 valamint a többi Wacom eszköz technikai alapjait és beszélgetett a tapasztalatokról.

A Wacom termékekről részletes termékleírásokat és útmutatókat ide kattintva találsz.

Termékek
Tanfolyamok

Olvass tovább


3D Studio - Minden amit tudnod kell!

Oktatási partnerünkkel, a 3D-Studioval tavaly készítettünk utoljára interjút, megkérdeztük milyen újdonságokkal indult a 2024-es év. Ridegh Gáborral, a stúdió alapítójával beszélgettünk.


Történelmi képekből valósághű fotók – AI sorozat 7. rész

AI sorozat 7. rész: Hogyan lehet régi képeket restaurálni az AI segítségével? A MI itt is nagy segítség lehet, ha tudjuk hogyan használjuk.


Autodesk Fusion - 3 előfizetés 2 áráért

2024 február 7 és 2025 január 31 között elérhető az Autodesk Fusion 3 for 2 ajánlata, melynek keretében hatalmas kedvezmények várnak rád.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram