Ingyenes szolgáltatásokkal és kedvezményekkel segít az Adobe

  A koronavírus miatt kialakult helyzetben életünk teljes fordulatot vett, mely komoly kihatással van a munkánkra is. Az Adobe, ügyfeleinek megsegítése érdekében számos kedvezményt és ingyenes szolgáltatást vezetett be. 

  Shantanu-Narayen-360x360.jpg.img.png

  Shantanu Narayen, Adobe CEO

   

  Ezekben a nehéz időkben, mindannyian arra összpontosítunk, hogy miként tudjuk a lehető legjobban megvédeni és támogatni családunkat, alkalmazottainkat, ügyfeleinket a járvány miatt kibontakozó válsággal szemben. Az Adobe oldalán közzétett egy nyílt levelet Shantanu Narayen-től, melyben tudatni szeretné, hogy folyamatosan azon dolgoznak, hogyan tudnák támogatni és segíteni ügyfeleiket.

  A cég számára mindig az volt a legfontosabb, hogy szolgáltatásaikkal támogatni tudják a digitális alkotókat, tartalomkészítőket. Ennek érdekében folyamatosan programjaik fejlesztésén dolgoznak, hogy a kreativitás kinyilvánítása, az elektronikus dokumentumok kezelhetősége, létrehozás és a digitális kereskedelem még könnyebbé és gördülékenyebbé váljon. Azonban még egy fontos tényező napirendre került az elmúlt időszakban. Ez pedig a távmunka lehetőségének megoldása olyanok számára, akik home office-ra kényszerültek.

  Az Adobe nyílt levelében szeretné biztosítani partnereit arról, hogy az Adobe Creative Cloud, az Adobe Document Cloud, az Adobe Experience Cloud és az Adobe által kezelt egyéb szolgáltatások továbbra is teljes mértékben működőképesek. Felhő alapú szolgáltatásaikra pedig külön figyelmet szentelnek a biztonságos és gördülékeny adatszállítás érdekében.

  A cég továbbá egyéb extra lehetőségeket és kedvezményeket biztosít:

  ● A diákoknak 2020. május 31-ig ingyenes, otthoni hozzáférést biztosítanak az Adobe Creative Cloud asztali programokhoz, az iskolai licenc helyett.

  ● A web alapú PDF szolgáltatásokat az Adobe.com oldalon 2020.május 31-ig ingyenesen vehetik igénybe. Remélik, hogy ezáltal a dokumentumok létrehozásának és megosztásának lehetősége könnyebbé és gördülékenyebbé válik.

  ● A Creative Cloud és a Document Cloud a csoportos és vállalati ügyfelek számára 60 nappal meghosszabbítja a megújításra szánt türelmi időt a Value Incentive Plan (VIP) programban.

  ● A Creative Cloud és a Document Cloud Enterprise Term (ETLA) licenc alapú ügyfeleinek 60 napra megszüntetik a további licencdíjakat.

  ● Nagyobb támogatást biztosítanak webes analitikák készítésére az Adobe Analytics és az Adobe Experience Manager által és ehhez nagyobb hozzáférést és rugalmasságot biztosítanak az Experience Cloud segítségével a vállalati ügyfelek egyedi igényei alapján.

   

  marquee-desktop-summit.png.img (1).png

   

  ● Az Adobe Summit oldalt átalakították annak érdekében, hogy edukáló tartalmakkal lássák el az ügyfeleket. Az oldal március 31-én élesedik és a bevezetést követően folyamatosan olyan videós és szöveges tartalommal töltik majd meg, amelyek segítenek a felhasználóknak abban, hogy a lehető legjobban kihasználják az alkalmazások és egyéb szolgáltatások adta lehetőségeket.

  További információért kattints a linkre!