Egy dokumentum életútja: Adobe Acrobat DC és Adobe Sign

  Kollégánk ezúttal az Adobe Acrobat DC-t, valamint az Adobe Sign szoftvert mutatja be a lehető legszínesebb módon az elmúlt évek kérdései, tapasztalatai alapján. A dokumentumok életútját a kategorizálástól, a keresésen és szerkesztésen át, egészen az aláírásig.

  A hatékony dokumentumkezelés minden kisvállalat életében egy állandó kihívást jelent. A nagy mennyiségű, egyre szaporodó irattár rendezése és digitális kezelése általában embert próbáló feladat, pedig létezik egyszerű és olcsó megoldás arra, hogy egy standard mappastruktúrában, egyszerűen kezeljük a dokumentumainkat.

  Az Adobe Document Cloud kombinálja a teljesen újragondolt Acrobatot az elektronikus aláírások alkalmazásával. Ezentúl bárhol szerkeszthetünk, aláírhatunk, küldhetünk és követhetünk dokumentumokat, eszközül pedig választhatjuk a PC-nket, a telefonunkat vagy a tabletünket. Az aláírásokra pedig ezentúl nem kell vadásznia, és a dokumentumokat percek – és nem napok – alatt írathatja alá. Az Adobe Sign digitális küldési és nyomon követési támogatásával ügyfeleinek kényelmes, korszerű elektronikus aláírási lehetőséget biztosíthat.

  Erről lesz szó az "Egy dokumentum életútja" című webinárunkban:

   

   

  Az Adobe Acrobat DC magyar nyelvű termékleírását itt találjátok, az Adobe Sign-ról pedig itt olvashattok bővebben!

  Jó tanulást kíván a szoftver.hu csapata!