Az ISACA a Quark-ot választotta

  A globális nonprofit ISACA a Quark-ot választotta a tartalom-automatizálási megoldáshoz.

  Az ISACA egy 188 országban több, mint 138 000 tagot számláló nemzetközi szakmai szövetség, amely információs rendszerek auditjával, kormányzati informatikával, IT kockázatkezeléssel és kiberbiztonsággal kapcsolatos szolgáltatásokat nyújt.

   

   

  Az ISACA egy sor olyan tartalmat állít elő, amelyek kritikusak a szövetség tagjainak sikere szempontjából, például folyóiratok, white paper felmérése, riportok,  jelentések, hírlevelek, képzési anyagok és e-könyvek. Sok nagy szervezethez hasonlóan az ISACA is úgy találta, hogy a hagyományos tartalomalkotó és -kezelő eszközök nem képesek támogatni a mai tartalmi követelményeket, különösen a többcsatornás tartalom iránti növekvő igények miatt.

  Ezért az ISACA vezetői olyan tartalom-automatizálási platformot kerestek, amely csapata számára lehetővé teszi, hogy:

  • Egyetlen tartalomforrásból dolgozzon minden digitális eszköz és tartalmat hordozó objektum, beleértve a verzió előzményeket és a fordításokat is.
  • Hozzon létre strukturált tartalmi összetevőket XML-ben, beleértve a gazdag metaadatokat is, így a tartalom könnyen kereshető és tárolható egy központi adattárban.
  • A belső és a külső témák szakértőinek egyaránt felajánl egy egyszerű, Word-szerű szerkesztői eszközt strukturált tartalom létrehozására.
  • Támogatja a többcsatornás közzétételt, amelynek során egyetlen tartalomforrás különféle kézbesítési csatornákra használható fel - köztük a nyomtatásra, a webre és a mobilra - optimalizált tartalom előállításához.
  • A meglévő tartalom újrafelhasználása és újrakombinálása új tartalmi termékek létrehozása érdekében.
  • Biztosítja a tartalom analitikai statisztikáinak megtekintését.

  Az ISACA azért választotta a Quarkot, mert a tartalom-automatizálási platformja eltávolítja a manuális, hibára hajlamos folyamatokat a tartalom életciklusából, és lehetővé teszi a szervezetek számára, hogy a megfelelő tartalmat a megfelelő közönségnek a megfelelő időben szállítsák.

  "A legfontosabb megoldási kritériumaink teljesítése mellett a Quarkot választottuk a csapat teljes tartalom életciklusára vonatkozó holisztikus megközelítése, az egyszerű felhasználói felület miatt, amelyet a platform belső és külső szerzőinek és reveiwer-einek, valamint a vállalat fejlett ügyfélszolgálatának a rendelkezésére áll" - mondta Jen Hajigeorgiou, az ISACA tartalomkezelési és fejlesztési igazgatója.

   

  Ha szívesen böngésznétek a Quark termékei között, azt itt tehetitek meg.