Quark

    A nagy hagyományokkal rendelkező kiadványszerkesztő program és kiegészítői

    Árakhoz kattintson ide A QuarkXPress a számítógépes kiadványszerkesztés legismertebb és legelismertebb szoftvere. A legtöbb reklám- és grafikai stúdióban, szerkesztőségnél és kiadónál a munkák túlnyomó többsége ebben a programban készül.
    Árakhoz kattintson ide A QuarkCopyDesk abban segíti a szerkesztőket és a szerzőket, hogy a készülő cikkek pontosan illeszkedjenek a QuarkXPress-ben létrehozott layoutba. Ennek eredméye egy hatékonyabban múködő szerkesztőségi munkamenet és kevesebb hiba lehet. A kiadványszerkesztői munkában számos résztvevő lehet. Írók, szerkesztők, korrekterők, tördelők, stb. Egyes közreműködők használhatnak szövegszerkesztő programokat, míg a tördelők a QuarkXPress-t. Ha a munkafolyamat része a szövegek e-mailekben történő küldözgetése, és szövegszerkesztő programokkal történő szerkesztése, akkor könnyem előfordulhat, hogy lelassul a kiadási folyamat.
    Árakhoz kattintson ide A QuarkXPress kiadványszerkesztő program szinte egyidős az DTP megjelenésével. Évek óta vezető szerepet tölt be a kiadványszerkesztésben, és már-már szabványnak tekinthető.
    Árakhoz kattintson ide A QuarkXPress kiadványszerkeszto program szinte egyidős az DTP megjelenésével. Évek óta vezető szerepet tölt be a kiadványszerkesztésben, és már-már szabványnak tekinthető. A Passport verzióval olyan kiadványokat is készíthetünk, amelyeket nemzetközi olvasóközönségnek szánunk.