Adobe Summit 2023: két nap nonstop kreativitás

2023-05-31 11:12
Az idei Adobe Summit idén június 8-9. között kerül megrendezésre.  

Az idei Adobe Summit idén június 8-9. között kerül megrendezésre.  


summit-open-social.jpg

Az Adobe Summit az óriás szoftvervállalat évente megrendezett kreatív konferenciája. A rendezvény kiváló kapcsolatteremtési lehetőséget biztosít a marketing, a reklám és a kreatív területen dolgozó szakemberek számára. Az Adobe Summit-on a résztvevők megismerhetik a digitális marketing és az ügyfélélmény-kezelés legújabb trendjeit, innovációit és legjobb gyakorlatait. A rendezvényen az iparág vezetőinek főelőadásai, interaktív foglalkozások, workshopok, kapcsolatépítési lehetőségek, valamint az Adobe legújabb technológiáinak és megoldásainak bemutatói szerepelnek.

Idén június 8-9. lesz az a két nap, mikor az érdeklődők részt vehetnek az Adobe éves kreatív rendezvényén. A Summit Londonban lesz, ám azok számára, akik nem tudnak személyesen jelen lenni, az Adobe biztosít online részvételi lehetőséget is, így bárki bárhonnan be tud csatlakozni az előadásokba. A rendezvényen tehát két féle képpen lehet részt venni: személyesen és online. A részvétel mindkét esetben regisztrációhoz kötött, melyet itt tudsz megtenni.

adobe_summit.jpg

A rendezvényen az Adobe vezetőségének több tagja is előad majd, például Shantanu Narayen, az Adobe CEO-ja valamint Anil Chakravarthy, az adobe "Digital Experience" igazgatója. Ezen kívül humoristák, újságírók, AI specialisták és még sok más területről érkező szakemberek is megosztják gondolataikat a nagyérdeművel.

A Summit főbb témái az alábbiak lesznek:

  • Mesterséges intelligencia: Nem meglepő, hogy jelenleg leginkább az AI foglalkoztatja az embereket, így az esemény legjelentősebb témája az AI, illetve annak hatása a kreatív szakmára.
  • Vállalati növekedés: Mind a digitális kommunikáció fontosságáról, mind a felhasználók adataival kapcsolatos rendszerekről hallhatunk majd az idei Adobe Summiton. Ezen kívül természetesen más olyan témájú előadásokon is lehetőség lesz részt venni, melyek segíthetnek egy vállalat működésének javításában.
  • Innováció: Ez a téma kicsit általánosabb, mint az előző kettő, ám az elmúlt években érthető módon mindig megkerülhetetlen területe volt az Adobe Summitoknak. Számos előadást és beszélgetést hallgathatnak majd a résztvevők, ahol a vállalatépítéssel és a kreativitással kapcsolatos innovatív megoldásokkal ismerkedhetnek meg.

Mi már nagyon várjuk az idei Summitot! Az esemény részletes programját itt találod.

Termékek
Tanfolyamok

Olvass tovább

,
Prezentáció készítése ChatGPT-vel | AI. sorozat 23. rész

AI sorozatunk 23. részében bemutatjuk, hogyan is segít a ChatGPT a prezentációk hatékony tervezésében és elkészítésében, akárcsak egy virtuális asszisztens.


Helló! Ez itt a ChaosBot! | AI sorozat 1. rész

AI sorozat 1. rész: Miról is fog szólni ez a cikksorozat? Miket veszünk sorra és milyen módon? Ha érdekel az AI világa, olvass tovább!


WordPress blog lementése és elemzése | AI sorozat 2. rész

AI sorozat 2. rész: Hogyan használhatjuk a ChatGPT haladó funkcióit? Hogyan képes az AI óriási adathalmazokat fájlokba tömöríteni? Kiderül.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram