Adobe Summit 2023: két nap nonstop kreativitás

2023-05-31 11:12
Az idei Adobe Summit idén június 8-9. között kerül megrendezésre.  

Az idei Adobe Summit idén június 8-9. között kerül megrendezésre.  


summit-open-social.jpg

Az Adobe Summit az óriás szoftvervállalat évente megrendezett kreatív konferenciája. A rendezvény kiváló kapcsolatteremtési lehetőséget biztosít a marketing, a reklám és a kreatív területen dolgozó szakemberek számára. Az Adobe Summit-on a résztvevők megismerhetik a digitális marketing és az ügyfélélmény-kezelés legújabb trendjeit, innovációit és legjobb gyakorlatait. A rendezvényen az iparág vezetőinek főelőadásai, interaktív foglalkozások, workshopok, kapcsolatépítési lehetőségek, valamint az Adobe legújabb technológiáinak és megoldásainak bemutatói szerepelnek.

Idén június 8-9. lesz az a két nap, mikor az érdeklődők részt vehetnek az Adobe éves kreatív rendezvényén. A Summit Londonban lesz, ám azok számára, akik nem tudnak személyesen jelen lenni, az Adobe biztosít online részvételi lehetőséget is, így bárki bárhonnan be tud csatlakozni az előadásokba. A rendezvényen tehát két féle képpen lehet részt venni: személyesen és online. A részvétel mindkét esetben regisztrációhoz kötött, melyet itt tudsz megtenni.

adobe_summit.jpg

A rendezvényen az Adobe vezetőségének több tagja is előad majd, például Shantanu Narayen, az Adobe CEO-ja valamint Anil Chakravarthy, az adobe "Digital Experience" igazgatója. Ezen kívül humoristák, újságírók, AI specialisták és még sok más területről érkező szakemberek is megosztják gondolataikat a nagyérdeművel.

A Summit főbb témái az alábbiak lesznek:

  • Mesterséges intelligencia: Nem meglepő, hogy jelenleg leginkább az AI foglalkoztatja az embereket, így az esemény legjelentősebb témája az AI, illetve annak hatása a kreatív szakmára.
  • Vállalati növekedés: Mind a digitális kommunikáció fontosságáról, mind a felhasználók adataival kapcsolatos rendszerekről hallhatunk majd az idei Adobe Summiton. Ezen kívül természetesen más olyan témájú előadásokon is lehetőség lesz részt venni, melyek segíthetnek egy vállalat működésének javításában.
  • Innováció: Ez a téma kicsit általánosabb, mint az előző kettő, ám az elmúlt években érthető módon mindig megkerülhetetlen területe volt az Adobe Summitoknak. Számos előadást és beszélgetést hallgathatnak majd a résztvevők, ahol a vállalatépítéssel és a kreativitással kapcsolatos innovatív megoldásokkal ismerkedhetnek meg.

Mi már nagyon várjuk az idei Summitot! Az esemény részletes programját itt találod.

Termékek
Tanfolyamok

Olvass tovább


Tavaszi iSpring Suite kedvezmény április végéig

Előfizetnél az iSpring Suite, Max, vagy Premium termékekre? Már használsz iSpring termékeket és szeretnél Suite-ra frissíteni? Akkor most figyelj, mert ezek a tavaszi kedvezmények neked szólnak!


Megérkezett a SketchUp 2024-es verziója!

Mostantól már a SketchUp 2024-es, legújabb verziójával alkothatunk, mely tele van újításokkal. Összeszedtük a legfontosabbakat.


JetBrains Annual Highlights 2024

Hol is tart a JetBrains? A vállalat szokás szerint kiadta az előző év eseményeiről szóló összesítést. Íme a JetBrains Annual Highlights 2024.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram