A TeamViewer lesz a Manchester United következő mezszponzora

  A TeamViewer logója várhatóan a következő szezonban kerül a Vörös Ördögök mezére!

  leadkep.jpg

   

  A TeamViewer egy átfogó, távelérési, távvezérlési, távtámogatási megoldás, amely szinte minden asztali és mobil platformon működik, legyen az Windows, macOS, Android vagy iOS rendszerű. A TeamViewer lehetővé teszi a számítógépek vagy mobileszközök távvezérlését a világ bármely pontján, és bárhonnan úgy használhatjuk az adott digitális eszközt, mintha a helyszínen lennénk. Ráadásul a biztonságos, globális távelérési hálózatukon keresztül bármikor távolról csatlakozhatunk a kiszolgálókhoz, kereskedelmi szintű gépekhez és IoT-eszközökhöz is.

  A cég valószínűleg azon kevesek egyike, akiknek nem ártott a világjárvány, hiszen a termékük épp a távoli elérés érdekében jött létre. Ezért sem meglepő, hogy logójuk hamarosan a Premier League-ben fog feltűnni.

  A 2005-ben alapított techcég öt évre összesen 275 millió eurót, azaz évente 55 milliót fizet az együttműködésért, ami valójában kevesebb, mint amit a korábbi szponzor, az amerikai Chevrolet fizetett, akik a pandémia miatt visszaléptek.

   

   

  Bár Richard Arnold, a Manchester United vezérigazgatója nyilatkozatában bevallotta, hogy a TeamViewer ajánlata volt a legnagyvonalúbb, más céljuk is van az együttműködéssel. A techvállalat távoli csatlakozási szolgáltatások terén szerzett szakértelmét és úttörőnek számító kibővített valóság megoldásait is szeretné kamatoztatni a klub.

  “A Manchester United és a TeamViewer személyében két győztes csapat egyesíti erőit: a Team United új szintre emelheti a legendás Álmok Színházának szurkolói élményét” – nyilatkozta Oliver Steil, TeamViewer CEO. Továbbá úgy gondolja, ez a lehetőség egy új szintre pozícionálja a TeamViewert.

  Noha a szoftvercég logója kék színű, a Vörös Ördögök mezén várhatóan fehérben fog szerepelni, és már a következő szezonban láthatjuk!