A JetBrains Space legújabb bővítménye még hatékonyabbá teszi a fejlesztői munkát

  A JetBrains Space új funkcióval bővült. A Custom Issue mező segítségével sokkal átláthatóbbá válnak a munkafolyamatok és a problémakeresés.

  leadkep_9.png

   

  A JetBrains Space egy olyan modern, webes kollaborációs platform mely nem csupán a hatékonyabb fejlesztést segíti elő, de segítségével sokkal hatékonyabbá válhat cégünk csapatmunkája és kommunikációja.

  A Space-t egyfajta digitális otthonnak is tekinthetjük, ahol a cég összes munkavállalója “otthonra” lel. Minden projekthez külön beállíthatók a használni kívánt eszközök, így minden csapat teljes mértékben személyre szabhatja a saját Space “felületét” és annak funkcionalitását. 

  A készítők most újabb funkcióval bővítik a platformot: hogy segítsék a felhasználók munkafolyamatainak kezelését és egyszerűsítését, létrehozták a Custom Issue mezőket.

  Ezzel a frissítéssel mostantól még pontosabban az igényeinkre szabhatjuk a Space kérdés és probléma követését: besorolja, rangsorolja, és átláthatóbbá teszi a feladatainkat csapatunk számára. Adjunk hozzá a munkafolyamathoz számunkra fontos feladatokat, problémákat, és függetlenül attól, hogy ez hibakeresésre vagy szoftverfejlesztésre irányul-e, tovább szűrhetjük őket szükség szerint.

   

  kep1_7.png

   

  Az új bővítmény segítségével megismerhetjük, milyen egyedi mezőtípusokat támogat a Space, és megtanulhatjuk azt is, hogyan konfigurálhatjuk azokat.

  Emellett az új funkció segít a feladatok rendezésében is, melyet szintén személyre szabhatunk. Tetszőlegesen elnevezhetjük őket, kiválaszthatjuk a mező típusát, és egyedi értékeket állíthatunk be hozzá, de a prioritásokat is megjelölhetjük.

   

  kep2_4.png

   

  Ha szeretnéd jobban megismerni, milyen további lehetőségeket rejt magában a JetBrains Space legújabb bővítménye, kattints a linkre, a JetBrains eszközök részletes leírását pedig itt találod.