A 2021-es év Pantone színei pedig...

  A szürke és a sárga kombinációja a tartós és felemelő erő és reménység üzenetét közvetíti.

  A PANTONE 17-5104 Ultimate Grey + PANTONE 13-0647 Illuminating két független szín, amelyek kiemelik, hogy különböző elemek hogyan támogatják egymást, így ez tükrözi a Pantone 2021-es év színeinek gondolatát és hangulatát. A praktikus és sziklaszilárd PANTONE 17-5104 Ultimate Grey egyesülve a meleg és optimista PANTONE 13-0647 sárgájával együtt adja a megvilágító erőt és a pozitivitást. Ez egy színes történet, amely mélyebb, átgondoltabb érzéseket foglal magában valami napos és barátságos ígéretével.

  A boldogság üzenete, amelyet a lelkierő támogat, a PANTONE 17-5104 Ultimate Grey + PANTONE 13-0647 Illuminating kombinációja törekvést és reményt ad számunkra. Éreznünk kell, hogy idővel minden fényesebbé válik - ennek a reménynek az ígérete most elengedhetetlen az emberi szellem számára.

   

   

  Miközben az emberek energiával, világossággal és reményekkel próbálják megerősíteni magukat a folyamatos bizonytalanság leküzdéséhez, a lendületes és felbátorító árnyalatok jelenítik meg a vitalitás iránti törekvésünket. A PANTONE 13-0647 megvilágító fényes és vidám sárga, pezsgő élettel, melegítő sárga árnyalattal, kifejezve a nap energiáját. A PANTONE 17-5104 Ultimate Grey konstans és megbízható elemek jelképei, amelyek örök és szilárd alapot nyújtanak. A tengerparton található kavicsok színei vagy azok a természeti elemek, amelyek viharvert megjelenése kiemeli az idő próbájának elviselésének képességét - ezt biztosítja az Ultimate Gray, ösztönözve a nyugalom, a kitartás és az ellenálló képesség érzését.

   

   

  A PANTONE 17-5104 Ultimate Grey + PANTONE 13-0647 párosítása a szellem kibontakoztatásával rávilágít arra, hogy a velünk született látás, láthatóság, felismerhetőségünk és hangunk meghallgatása szükséges. Ez a páros a színek olyan kombinációja, amelyek kapcsolata a belátáshoz, az innovációhoz és az intuícióhoz, valamint a bölcsesség, a tapasztalat és az intelligencia tiszteletben tartása révén ösztönzi a regenerálódást, emellett új gondolkodásmód és koncepciók felé terel bennünket.