7 ok, amiért TeamViewert használunk


A TeamViewert rengeteg vállalat és természetes személy használja annak érdekében, hogy biztosítsa az összehangolt munkavégzést egy csapat esetében. Íme az a 7 ok, ami miatt a leginkább megéri használni a TeamViewert.


7_ok_amiért_teamviewer_hasznalunk.png

 

Számos nagy szervezet, köztük a Henkel, a Deutsche Welle, a Manchester United is a TeamViewert használja annak érdekében, hogy maximalizálja a hatékonyságát, ha távoli munkavégzésről van szó. Íme az a 7 ok, melyek miatt bárkinek megéri használni a TeamViewert.

1. Távoli hozzáférés:

A TeamViewer lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy bármikor és bármilyen helyről hozzáférjenek a számítógépükhöz, ha rendelkezésre áll internetkapcsolat. Így bárhonnan dolgozhatunk kényelmesen.

2. Távoli támogatás:

Ha valaki problémával szembesül, nem kell emailezni, telefonálgatni, levelezni, hogy mi a teendő, a TeamViewer használatával egy hozzáértő kolléga, vagy adott esetben a TeamViewer support könnyen segíthet nekünk a probléma megoldásában.

3. Csoportmunka:

A TeamViewer lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy együtt dolgozzanak egy projekten, még akkor is, ha az emberek különböző helyeken vannak. A program lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy közösen dolgozzanak dokumentumokon és prezentációkon.

 

{"preview_thumbnail":"/wp-content/uploads/2022/migra/styles/video_embed_wysiwyg_preview/public/video_thumbnails/wdc8R60JOpE.jpg?itok=gWXkqHxN","video_url":"https://www.youtube.com/watch?v=wdc8R60JOpE","settings":{"responsive":1,"width":"854","height":"480","autoplay":1},"settings_summary":["Beágyazott videó (Alkalmazkodó, autoplaying)."]}

 

4. Állapotfigyelés:

A TeamViewer lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy figyeljék a számítógép állapotát, beleértve a hardver és a szoftver állapotát is. Így a felhasználók készen állhatnak az eszközük karbantartására, mielőtt problémák merülnének fel.

5. Felhasználóbarát felület:

A TeamViewer felhasználóbarát felületének köszönhetően az emberek könnyen megtanulják, hogyan kell használni a programot. Nincsenek bonyolult menüsávok és érthetetlen kifejezések, ez pedig tovább növeli a szoftver hatékonyságát.

6. Biztonság:

A TeamViewer biztonságos csatlakozási protokollt használ, így a felhasználók biztonságosan használhatják a szoftvert anélkül, hogy aggódniuk kellene az adatok megfelelő védelme miatt.

7. Hozzáférési jogosultságok:

A TeamViewer lehetővé teszi, hogy az egyes felhasználóknak különböző hozzáférési jogokat adjunk. Így mindenki csak ahhoz a területhez fog hozzáférni, ami az ő munkájához szükséges.

 

Használd te is a Világ legnépszerűbb remote access szoftverét és gyorsítsd fel a munkafolyamatokat! A TeamViewer termékek listáját itt találod.

 

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram