[3.rész] Újabb mérföldkő a digitális ügyintézésben - Adobe Sign

  Az Adobe Sign hatékony, széles körű és könnyen használható funkcióival a korábbiaknál gyorsabban írathat alá fontos dokumentumokat és megállapodásokat. Összetettebb funkciói közé tartoznak továbbá az űrlapsablonok és a tömeges küldés, valamint a nagyvállalati szintű képességek.

  adobesign3.png

   

  Az Adobe elektronikus aláíráshoz használható szabványos eszközeivel lendületben tarthatjuk vállalkozásunkat.

   

  Globális és iparági megfelelőség

  kép3.1.png

  Gyors és biztonságos elektronikus aláírásokkal egyszerűsíthetjük a megfelelőségi folyamatokat és biztosíthatjuk a zavartalan üzletmenetet belföldön és külföldön egyaránt, közben pedig a legszigorúbb törvényeknek és ágazati rendeleteknek is eleget tehetünk. 

   

  Aláírók személyazonosságának hitelesítése

  kép3.2.png

  Tudásalapú vagy telefonos hitelesítéssel, valamint egyéb módszerekkel ellenőrizhetjük az aláírók személyazonosságát. Ha még nyugodtabbak szeretnénk lenni, kötelezővé tehetjük a legfontosabb dokumentumok hitelesítését.

   

  Hibatűrő munkafolyamat

  kép3.3.png

  Mindenki által, bármikor követhető üzleti folyamatokat hozhatunk létre. Egyszerű "áthúzással" is tudunk a hibák számát mérséklő és az aláírási folyamatot megkönnyítő munkafolyamat-sablonokat készíteni.

   

  Integrálás bármely alkalmazásba

  kép3.4_0.png

  Az Adobe Sign széles körűen felhasználható API-jaival könnyedén integrálhatjuk az elektronikus aláírási funkciókat azokba az alkalmazásokba, amelyeket saját cégünk és ügyfeleink is régebb óta használnak már.

   

  Használatra kész, túlbonyolítástól mentes integrációs lehetőségek:

   

  Hatékonyságnövelő alkalmazások

  Az Adobe Sign integrálja az elektronikus aláírások nyújtotta előnyöket a mindennap használt alkalmazásokba (köztük a Microsoft 365-be, a Boxba és sok más alkalmazásba), minden eddiginél hatékonyabbá téve őket. 

   

  Nagyvállalati alkalmazások

  Az Adobe úgy tervezte meg a Signt, hogy nagyvállalati alkalmazásokon belül (például a Salesforce-ban, a Workdayben, az Apttusban, az SAP Aribában és más alkalmazásokban) is futtatni lehessen. Így ezentúl a kedvenc alkalmazásunkból készíthetjük elő, küldhetjük el, követhetjük nyomon és rögzíthetjük az aláírásokat.

  kép4_0.pnga.pngb.pngs.png

  n.png w.png  sa_3.png

   

  Ha még több információra van szüksége, kérem keresse fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll!