[SAJTÓKÖZLEMÉNY] A Trans-Europe Kft. lett a Wacom magyarországi disztribútora

A világ több neves szoftverházának és kreatív eszköz gyártójának disztribútora a Wacom termékekkel bővíti termékpalettáját.

Budapest, 2012. július 16. - A tollal vezérelt digitalizáló táblák és nyomásérzékeny beviteli eszközök világpiacán élen járó WACOM Europe GmbH és a hazai kreatív szoftverpiacon nagy múltú Trans-Europe Kft. örömmel  jelentik be, hogy 2012. júliusától a Wacom otthoni és professzionális termékeinek hivatalos magyarországi disztibútora lett a Trans-Europe Kft.

A WACOM 1983-as alapítása óta a digitalizáló táblák és egyéb beviteli eszközök fejlesztése terén piacvezető szerepet szerzett magának. Folyamatos kutatásai és fejlesztései során napjainkban is azon dolgozik, hogy a kreatív szakemberek munkakörülményeit egyre intuitívabbá, ergonomikusabbá és természetesebbé tegye, szélesítve ezzel a felhasználási lehetőségek spektrumát.

Napjainkra a grafikai-, vizuális-, multimédiás-, képfeldolgozó- és akár CAD szoftverek széles skálája képes professzionálisan együttműködni a Wacom digitalizáló eszközeivel, szabad kezet adva ezzel a kreatív önkifejezésnek és a sokkal hatékonyabb munkafolyamatoknak.
    "A Trans-Europe Kft.-vel a Wacom egy olyan elkötelezett és erős üzleti partnerre lelt Magyarországon, amely már korábban megalapozta jó hírnevét a kreatív szoftverek és megoldások terjesztésében" - mondta Alexander Maliyenko a Wacom régiónkért felelős EERMEA kereskedelmi igazgatója hozzátéve: "Számunkra ez egy fontos lépés megtétele volt a kelet-európai piacunk fejlesztése terén, és bízunk benne, hogy ezzel a partnerséggel dinamikusan növelhetjük itteni forgalmunkat!"

"Rendkívüli lehetőségként értékeljük, hogy a nagy múltú, tollal vezérelt digitális eszközöket gyártó Wacom termékekkel bővíthetjük kínálatunkat és így a kreatív iparágakban tevékenykedő ügyfeleinket hagyományos viszonteladói hálózatunkon keresztül, egy közös forrásból származó, sokkal szerteágazóbb termékportfólióval szolgálhatjuk ki, hiszen a Wacom digitalizáló eszközei és nyomásérzékeny táblái tökéletesen illeszkednek az általunk képviselt kreatív szoftvergyártók, többek között az Adobe, Autodesk, Pantone, Quark termékeiből álló színes palettába." - mondta Kafka György, a Trans-Europe Kft. ügyvezető igazgatója.

"A Wacom-felhasználók alkotói élményét nagyban növelhetik az egeret felváltó, akár érintéssel is vezérelhető modern digitalizáló
     eszközök." - fogalmazott Holler László, a Trans-Europe Kft. Wacom termékmenedzsere.

A professzionális Wacom termékek - köztük az otthoni és profi felhasználók számára készült elektronikus aláírást támogató (sign&save) komplett megoldások - mind megtalálhatók és megvásárolhatók a Trans-Europe Kft. országos viszonteladói hálózatában.

A Wacom cégről

A Wacom Europe GmbH a Wacom Company Ltd. leányvállalata (Tokyo Stock Exchange 6727). Az 1983-ban alapított Wacom egy globális vállalat, székhelye Japánban, míg leányvállalatai és társult irodái világszerte több, mint 150 országban megtalálhatók. A Wacom víziója az, hogy az embert és a technológiát közelebb hozza egymáshoz egy természetes kezelőfelületen keresztül. Ez a technológia tette a Wacom-ot a világ vezető toll és digitalizáló tábla, interaktív tollas kijelző és szoftveres kezelőfelület megoldások fejlesztőjévé és gyártójává. A  Wacom intuitív beviteli eszközök fejlett technológiájának felhasználásával hozták létre a digitális művészet legizgalmasabb filmjeit, speciális effektjeit - a divat és a design sem nélkülözi ezeket az egész világon-  biztosítva és elősegítve az üzleti és otthoni felhasználók önkifejezését. Ma már több millió ügyfél használja a vezeték-, illetve elem nélküli, nyomás-érzékeny toll technológiát.

A cég OEM termékeket is kínál más vezető gyártók számára. A Wacom interfész technológia, az úgynevezett Wacom Feel IT Technológia is számos integrált megoldás alapját képezi a szerződött stratégiai partnerek számára. A legtöbb táblagépgyártó is számíthat a Wacom technológia fejlett funkcióira és a márka megbízhatóságára, ami garantálja a kiváló felhasználói felület élményét.

A Trans-Europe Kft-ről

A Trans-Europe Kft. 1992-es megalakulása óta Magyarország vezető disztribútora a kreatív szoftverek és eszközök területén. Kitűzött célja a grafikai, vizuális, multimédiás, kreatív szoftverek és hardverek magas színvonalon történő szakértő terjesztése, kiterjedt kereskedelmi és értékesítési hálózatán keresztül. A világ több neves szoftverházának és kreatív eszköz gyártójának – Adobe, Quark, Extensis, Pantone, Wacom – disztribútora. Működtetője a nagy sikerű szoftver.hu infoportálnak. A képviselt termékekhez saját ticket-rendszerű terméktámogató rendszert működtet Szoftverdoki.hu néven. Termékeihez kiegészítő célzott oktatásokat és tanfolyamokat szervez a Szoftversuli.hu portálon keresztül. Magyar nyelvű interaktív Adobe Gyorstalpaló és Mesterképző oktató anyagairól a dvd.szoftver.hu oldalon keresztül biztosít információkat.