Csak idő kérdése volt: itt a ChatGPT fizetős verziója

2023-01-24 09:15
Az elmúlt hónap egyik, talán legnépszerűbb témája a ChatGPT volt, így nem meglepő, hogy az eddig ingyenesen hozzáférhető platformnak most megérkezett a fizetős verziója.   Ahogyan arról már korábban írtunk, a ChatGPT egy meglehetősen hatékony új eszköz, mely a mesterséges intelligencia segítségével képes válaszolni szinte bármilyen kérdésünkre. Most megérkezett a ChatGPT Professional, mely az ingyenes […]

Az elmúlt hónap egyik, talán legnépszerűbb témája a ChatGPT volt, így nem meglepő, hogy az eddig ingyenesen hozzáférhető platformnak most megérkezett a fizetős verziója.


openai-chatgpt.jpg

 

Ahogyan arról már korábban írtunk, a ChatGPT egy meglehetősen hatékony új eszköz, mely a mesterséges intelligencia segítségével képes válaszolni szinte bármilyen kérdésünkre. Most megérkezett a ChatGPT Professional, mely az ingyenes verziónál jobb teljesítményt garantál. Ezen felül pedig az előfizetők hamarabb férhetnek hozzá az új funkciókhoz.

Azoknak, akik rendszeresen igénybeveszik a ChatGPT mesterséges intelligenciájának segítségét a jobb és megbízhatóbb teljesítmény garantálása kulcsfontosságú, mivel az elmúlt időben a platform működése a nagy igénybevétel miatt lelassult. Volt, hogy csak lassult a teljesítmény, ám olyan is volt, hogy egy napon hosszabb ideig nem volt elérhető az oldal. Ilyen kellemetlenségekkel az előfizetőknek nem kell majd számolniuk.

Az előfizetés ára havonta 42 dollár lesz. Ez az ára azonban az OpenAI bejelentései szerint még változhat.

Ezzel az árazásra az OpenAI jelentős profitot könyvelhet el. A ChatGPT működtetési költsége költsége napi 100 000 dollár környékén mozog, ez havonta körülbelül 3 millió dollár. A SimilarWeb pedig úgy saccolja, hogy a ChatGPT nagyjából 75 millió havi aktív felhasználóval rendelkezik., Ha ezen emberek csupán 10 százaléka a fizetős verziót választja, az csak az első évben 3,46 milliárd dollár bevételt jelent.

 

(Portfolio)

Termékek
Tanfolyamok

Olvass tovább


Autodesk Fusion - 3 előfizetés 2 áráért

2024 február 7 és 2025 január 31 között elérhető az Autodesk Fusion 3 for 2 ajánlata, melynek keretében hatalmas kedvezmények várnak rád.

,
Ezért válaszd az Adobe CC csomagot egy-egy single app helyett

Az Adobe CC csomag kreatív programjait egyesével, single app formában is megvásárolhatod, ám jobban megéri a teljes csomagot választaniod. Összeszedtünk 5 érvet, hogy miért:


Parallels Success Strory: Vyon Technology

Parallels success story: a Vyron Technology példája jól mutatja, hogyan integrálható hatékonyan a Parallels RAS egy vállalat működésébe.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram