Csak idő kérdése volt: itt a ChatGPT fizetős verziója

2023-01-24 09:15
Az elmúlt hónap egyik, talán legnépszerűbb témája a ChatGPT volt, így nem meglepő, hogy az eddig ingyenesen hozzáférhető platformnak most megérkezett a fizetős verziója.   Ahogyan arról már korábban írtunk, a ChatGPT egy meglehetősen hatékony új eszköz, mely a mesterséges intelligencia segítségével képes válaszolni szinte bármilyen kérdésünkre. Most megérkezett a ChatGPT Professional, mely az ingyenes […]

Az elmúlt hónap egyik, talán legnépszerűbb témája a ChatGPT volt, így nem meglepő, hogy az eddig ingyenesen hozzáférhető platformnak most megérkezett a fizetős verziója.


openai-chatgpt.jpg

 

Ahogyan arról már korábban írtunk, a ChatGPT egy meglehetősen hatékony új eszköz, mely a mesterséges intelligencia segítségével képes válaszolni szinte bármilyen kérdésünkre. Most megérkezett a ChatGPT Professional, mely az ingyenes verziónál jobb teljesítményt garantál. Ezen felül pedig az előfizetők hamarabb férhetnek hozzá az új funkciókhoz.

Azoknak, akik rendszeresen igénybeveszik a ChatGPT mesterséges intelligenciájának segítségét a jobb és megbízhatóbb teljesítmény garantálása kulcsfontosságú, mivel az elmúlt időben a platform működése a nagy igénybevétel miatt lelassult. Volt, hogy csak lassult a teljesítmény, ám olyan is volt, hogy egy napon hosszabb ideig nem volt elérhető az oldal. Ilyen kellemetlenségekkel az előfizetőknek nem kell majd számolniuk.

Az előfizetés ára havonta 42 dollár lesz. Ez az ára azonban az OpenAI bejelentései szerint még változhat.

Ezzel az árazásra az OpenAI jelentős profitot könyvelhet el. A ChatGPT működtetési költsége költsége napi 100 000 dollár környékén mozog, ez havonta körülbelül 3 millió dollár. A SimilarWeb pedig úgy saccolja, hogy a ChatGPT nagyjából 75 millió havi aktív felhasználóval rendelkezik., Ha ezen emberek csupán 10 százaléka a fizetős verziót választja, az csak az első évben 3,46 milliárd dollár bevételt jelent.

 

(Portfolio)

Termékek
Tanfolyamok

Olvass tovább

,
Prezentáció készítése ChatGPT-vel | AI. sorozat 23. rész

AI sorozatunk 23. részében bemutatjuk, hogyan is segít a ChatGPT a prezentációk hatékony tervezésében és elkészítésében, akárcsak egy virtuális asszisztens.


Helló! Ez itt a ChaosBot! | AI sorozat 1. rész

AI sorozat 1. rész: Miról is fog szólni ez a cikksorozat? Miket veszünk sorra és milyen módon? Ha érdekel az AI világa, olvass tovább!


WordPress blog lementése és elemzése | AI sorozat 2. rész

AI sorozat 2. rész: Hogyan használhatjuk a ChatGPT haladó funkcióit? Hogyan képes az AI óriási adathalmazokat fájlokba tömöríteni? Kiderül.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram