Mindent egy helyen: Extensis Creative Intelligence Suite

2024-01-22 10:26
Az Extensis az új Creative Intelligence Suite bemutatójával ünnepli fennállásának 30. Évfordulóját. Az Extensis Connect és az Extensis Connect + Insight lehetővé teszi a kreatív csapatok számára a betűtípusok és kreatív eszközök méretarányos kezelését, a compliance követelemények biztosítását és a projekt kockázatok csökkentését.
Extensis Creative Intelligence Suite

Jubileumi termék: Extensis Creative Intelligence Suite

Az Extensis, az innovatív betűtípusok és kreatív megoldások szakértője, bejelentette új Creative Intelligence Suite-ját, amely egy mindenre kiterjedő megoldást kínál a fontok és kreatív eszközök méretarányos kezelésére, a betűstílus-használat jelentésére, a licencek megfelelőségének felülvizsgálatára és a kreatív kockázatok kezelésére.

Az új Creative Intelligence Suite egyesíti a tervezők kreatív eszközeit olyan új analitikai meglátásokkal, amelyek lehetővé teszik a vezetők számára, hogy gyors és hatékony üzleti döntéseket hozzanak, csökkentsék a kockázatokat, és segítsék a csapatot a még hatékonyabb alkotásban.

A vállalat tavaly év végén ünnepelte 30 éves fennállását. "Az elmúlt három évtized során közelről láthattuk, hogyan változtak a munkafolyamatok, és hogyan segíthetik megoldásaink a kreatív vállalkozásokat abban, hogy ne csak a legjobb munkájukat végezzék, hanem sikeres üzleti eredményeket is elérjenek" - mondta Toby Martin, az Extensis vezérigazgatója.

Martin így folytatta: "Miközben ezt a mérföldkőnek számító évfordulót ünnepeljük, büszkék vagyunk arra, hogy a kreatív eszközök kezelésének új korszakát vezethetjük be, amely a vezetőknek olyan analitikus betekintést nyújt, melyre szükségük van ahhoz, hogy hatékony döntéseket hozzanak, amelyek növelik a nyereséget és megvédik a vállalkozásuk biztonságát."

Az előfizetés szintjei

Az Extensis Creative Intelligence Suite két előfizetési szintre épül: Extensis Connec és Extensis Connect + Insight.

Extensis Connect

Az Extensis Connect az iparág első olyan megoldása, amely egyesíti a betűtípus- és a digitális assetek kezelését. A különböző méretű csapatok mostantól egy helyen tárolhatják az összes kreatív assetet, így a projektekhez szükséges tervezési elemek könnyen megtalálhatók, kezelhetők, megoszthatók és integrálhatók a kreatív szoftverekkel, köztük az Adobe Creative Clouddal. A Connect egy biztonsági és jelentési szintet ad a kreatív műveletekhez a robusztus jogosultság-szabályozás, a betűtípus-licencek kezelése, az single-sign-on bejelentkezés, valamint a betűtípus-használat, a licencek megfelelősége, a csapat kihasználtsági és aktivitási jelentések révén.

Extensis Creative Intelligence Suite

Extensis Connect + Insight

Az Extensis Connect + Insight a Connectre épül, a kreatív kockázatkezelés egy olyan rétegével, amely a kreatív folyamat minden szakaszában csökkenti a kockázatokat, és segít megelőzni, hogy projektjeinket az utolsó pillanatban tűzoltás jelleggel kelljen javítanunk. A Connect + Insight projektkockázat-ellenőrző funkciója még a gyártás előtt megvizsgálja a betűtípus-használati kockázatokat a projekteken belül, pontosan megjelöli az azonosított kockázatokat a projektfájlokban, és a kockázat megoldására javasolt lépéseket tartalmazó betűtípus-kockázatértékelési jelentést készít.

Ez hat kritikus betűtípus kockázati területet foglal magában:

  • hiányzó betűtípusok (beleértve a rendszer- és előfizetéses betűtípusokat)
  • nem engedélyezett betűtípusok
  • 90 napnál rövidebb időn belül lejáró betűtípus-licencek
  • lejárt betűtípus-licencek
  • túlhasznált betűtípus-licencek (több rendszerre telepített betűtípusok, mint amennyit a licenc megenged)
  • elavult betűformátumok
Extensis Creative Intelligence Suite

"Az Extensis az első ilyen jellegű Creative Intelligence Suite kiadásával egyszerre fejleszti és egyesíti a betűtípus- és digitális eszközkezelő termékkategóriákat" - mondta Chad Slater, az Extensis kutatás-fejlesztési alelnöke.

"A tervezők hagyományosan különálló, elszigetelt rendszerekben kezelték a betűtípusokat és a digitális eszközöket. A Connect és a Connect + Insight egy egységes Creative Intelligence Suite-ot alkot, amely feloldja ezeket a silókat azáltal, hogy az összes kreatív eszközt egy helyen egyesíti az egyszerűbb kezelés érdekében. Ezen túlmenően a csomag túllép a kreatív eszközök általános kezelésén azáltal, hogy olyan intelligens vizsgálati rétegeket ad hozzá, amelyek megelőzik a gyártási hibákat, a túlköltekezést és a potenciális jogi problémákat. Ez win-win a végfelhasználók, a kreatív vezetők és a vállalataik számára is."

Olvass tovább


Megérkezett a SketchUp 2024-es verziója!

Mostantól már a SketchUp 2024-es, legújabb verziójával alkothatunk, mely tele van újításokkal. Összeszedtük a legfontosabbakat.


JetBrains Annual Highlights 2024

Hol is tart a JetBrains? A vállalat szokás szerint kiadta az előző év eseményeiről szóló összesítést. Íme a JetBrains Annual Highlights 2024.


Új tananyagok a JetBrains Academy-n

A JetBrains csapata számos új oktatási anyaggal készült, hogy februárban is mindenki tovább tudja pallérozni kódolói képességeit.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram