WoodWing

    Kiadványszerkesztők hasznos segítőtársa
    Régen a kiadványszerkesztők és a szerkesztők közötti munkamegosztás és az egyazon dokumentumon való munka (design-készítés, tartalomszerkesztés) csak nagy nehézségek árán volt megoldható, de ez a WoodWing Smart Connection Pro bővítménynek köszönhetően egyszer és mindenkorra megváltozik. 
    A WoodWing Smart Catalog egy kiváló eszköz arra, hogy különböző forrásból származó adatokat Adobe InDesign dokumentumokhoz kapcsoljunk, majd tovább dolgozzunk velük. A bővítményt olyan árlisták, katalógusok, brosúrák stb. elkészítésére használhatjuk, amelyek megszerkesztésekor az adatokat külső forrásból nyerjük. 
    A WoodWing Smart Layout egy kiváló bővítmény az Adobe InDesign és az Adobe InCopy kiadványszerkesztő programokhoz. A szoftver segítségével a magazin-, újság- és katalógusszerkesztők számára nagyságrendekkel könnyebbé és gyorsabbá válik a munka.
    A WoodWing Smart Styles megkönnyíti azoknak az Adobe InDesign felhasználóknak a dolgát, akik sokat adnak kiadványaik tökéletes megjelenésére. A bővítmény egy egyszerű, mégis hatékony stíluskönyvtárat hoz létre az Adobe InDesign alkalmazásban, amelynek segítségével a design-készítésért felelős kiadványszerkesztők ugyanazon stílusokat mindenféle állítgatás nélkül többször is használhatják.