WebPlus

  Serif WebPlus X4

  Professzionális honlap-tervezés könnyedén
  WebPlus

  Készítsünk egyedi, hatásos és professzionális weboldalakat a WebPlus X4-gyel, HTML és programozói tudás nélkül. A szoftverben minden szükséges eszközt megtalálunk a munkához, sőt még egy ingyenes tárhelyet is kapunk, ahova feltölthetjük az elkészült weboldalakat.

  Áttekintés
  • Nincs szükség összetett HTML kódra, csak válasszuk ki a megfelelő sablont, és alakítsuk kedvünk szerint
  • Ingyenes webtárhely és aldomain másfél éven keresztül
  • Animált képgalériák, podcastek, videók és egyéb multimédia anyagok
  • Interaktív modulok, mint például fórumok, blogok, online foglalás, stb.
  • A weboldalakat akár böngészőn keresztül is frissíthetjük
  • Oktató videók és tréninganyagok az első lépésekhez

   

  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  Windows XP (32bit), Windows Vista (32 vagy 64bit), Windows 7
  Processzor
  Intel Pentium 4 vagy gyorsabb
  Memória
  512 MB
  Tárhely
  749 MB
  Képernyő
  1024x600
  Funkciók

  Nincs szükség HTML tudásra A QuickBuilder Bar használatával kedvünk szerint rendezhetjük a szövegeket, a képeket, a Flash képgalériákat, és sok minden mást. A technikai hókuszpókusz a háttérben történik, nekünk csak a honlapunk kinézetére kell ügyelnünk. Elkezdhetjük a munkát az alapoktól is, de választhatunk a több, mint 40 beépített sablon közül is. Számos lehetőség áll a rendelkezésünkre ahhoz, hogy elkészíthessük a tökéletes weboldalt.

  Ingyenes webtárhely, domain név és e-mail cím A WebPlus X4 mindent tartalmaz, amire szükségünk van ahhoz, hogy üzemeltethessünk egy weboldalt. A szoftverhez kapunk másfél évre egy ingyenes webtárhelyet, domain címet, és e-mail címet is.

  Animált képgalériák, podcastek, videók és egyéb multimédia anyagok 36 személyreszabható képgaléria áll a rendelkezésünkre ahhoz, hogy fotóink teljes pompájukban jelenhessenek meg az interneten. A rajongóink az iTunes-on keresztül előfizethetnek a podcast csatornánkra, de akár arra is van lehetőség, hogy az ügyfeleink RSS csatornán keresztül értesüljenek a weboldalunk friss híreiről, újdonságairól.

  Teljes funkcionalítású e-kereskedelmi eszközök A WebPlus X4 beépített, könnyen használható e-kereskedelmi eszközeivel webshopot is létrehozhatunk. A rendszer végtelen számú terméket képes kezelni. Az egyes termékekhez természetesen külön jellemzők (méret, szín, stb.) is rendelhetők. A szoftverbe épített varázsló segítségével lépésről-lépésre hozhatjuk létre online kereskedelmi szolgáltatásunkat.

  Fóumok, blogok, online foglalások, és sok minden más Hozzunk létre felhasználóbarát és interaktív weboldalakat olyan modulok beépítésével, mint például fórum, blog, szavazások, űrlapok, Google Maps, stb. Honlapunk látogatói akár szoba- vagy asztalfoglalást is kezdeményezhetnek az online foglalási rendszer segítségével.

  Tartalmak frissítése a böngészőből Portálunk tartalmát frissíthetjük böngészőn keresztül is a WebPlus X4-hez mellékelt online CMS rendszer segítségével. Csak egy internetkapcsolat és egy böngésző kell, és máris szerkeszthetjük a tartalmakat. Ideális eszköz, ha utazás közben kell új anyagokat feltöltenünk.