PagePlus

  Serif PagePlus X5

  Professzionális kiadványszerkesztés egyszerűen
  PagePlus

  Készítsünk professzionális minőségű hirdetéseket, kiadványokat, és elektronikus dokumentumokat a PagePlus X5-tel. A brossúráktól a könyvekik, az étlapoktól a magazinokig, a szórólapoktól az űrlapokig, és a professzionális nyomtatástól a PDF szerkesztésig, a PagePlus X5 mindenre képes, gyorsan és egyszerűen.

  Áttekintés

  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  Windows XP (32bit), Vista, vagy Windows 7
  Processzor
  Pentium 4
  Memória
  512 MB
  Tárhely
  600 MB
  Képernyő
  1024x600 (16bit)
  Funkciók

  Professzionális tervezés gyorsan Könnyedén készíthetünk professzionális megjelenésű marketing kiadványokat, levélpapírokat vagy dokumentumokat, teljesen az alapoktól megtervezve azokat, vagy a több, mint 800 beépített sablon alapján.

  Bármilyen dokumentumot elkészíthetünk Egyszerűen és gyorsan készíthetünk hirdetéseket, brossúrákat, névjegykártyákat, szórólapokat, hírleveleket, posztereket, levélpapírokat, és sok minden mást.

  Egységes megjelenés pillanatok alatt Több, mint 800 beépített sablon áll a rendelkezésünkre ahhoz, hogy használatukkal egységes megjelenésű céges dokumentumokat készíthessünk. A sablonokhoz néhány egyszerű lépésben saját logót, szöveget vagy képet adhatunk.

  Színesítsük az üzletet Egy szempillantás alatt bárminek megváltoztathatjuk a színét, legyen szó akár egy névjegykártyáról vagy szórólapról. Készíthetünk saját színskálákat is, de használhatjuk a PagePlus-hoz mellékelt friss és modern megjelenésű készleteket is.

  Könnyű kezelés Intuitív eszközök és útmutatók segítenek a munkában. A kiadványszerkesztésben még járatlan emberek is könnyedén elsajátíthatják a PagePlus kezelését, míg a tapasztalt felhasználók hihetetlenül hatékonnyá válhatnak.

  Képernyőn megjelenő útmutatók A programba épített oktató program lépésről-lépésre magyarázza el nekünk az egyszerűbb és az összetettebb műveletek mikéntjét.

  A mindenes tervező Tervezzünk bármit. A PagePlus több, mint egy egyszerű kiadványszerkesztő program. A PagePlus annyira sokszínű és oly sok funkcióval rendelkezik, hogy szinte bármilyen kiadványt elkészíthetünk vele.

  Logo Studio A PagePlus Logo Studio eszköztárával könnyedén használható eszközeivel és hatásaival könnyedén tervezhetünk logókat, de használhatjuk a több, mint 400 beépített logó sablont is.

  Képszerkesztés Anélkül szerkeszthetjük a képeinket, hogy ki kellene lépnünk a PagePlus-ból. Levágás, átszínezés, hatások, háttér eltávolítása. Csak néhány a rendelkezésre álló eszközből.

  Hatékony szövegszerkesztés A szövegek szabad elrendezésével könnyedén készíthetünk professzionális megjelenésű kiadványokat.

  On-line kiadványok készítése Csak néhány kattintás, és a papír formátumú dokumentumból pillanatok alatt webes dokumentumot, de akár PDF-et készíthetünk. Ez utóbbiakban akár videókat és hanganyagokat is elhelyezhetünk!

  Teljeskörű PDF szerkesztés PDF-ek megnyitása, szerkesztése, és mentése. Úgy szerkeszthetjük a PDF-eket, mintha azok PagePlus file-ok lennének.

  Szerkesztési funkciók Szövegek és betűtípusok cseréje, hibás szövegek kijavítása, új képek beillesztése, átszínezés, forgatás, átméretezés, stb.

  PDF-ek egyesítése Könnyedén egyesíthetünk PDF-eket, amikből kivevehetjünk a nem kívánatos oldalakat.

  Kiváló minőségű nyomtatás Világos és áttekinthető beállítások a fantasztikus otthoni, irodai és professzionális nyomtatáshoz.

  Teljesítmény Minden eszköz megvan ahhoz, hogy professionális dokumentumokat készíthessünk.