MoviePlus

  Serif MoviePlus X5

  HD videók könnyed szerkesztése
  MoviePlus

  A MoviePlus X5 egy nagyteljesítményű digitális videószerkesztő alkalmazás, könnyen kezelhető eszközökkel és lenyűgoző, stúdió minőségű effektekkel. Készítsünk profi filmeket, a kész alkotásokból pedig készítsünk DVD-t, Blu-ray-t, vagy töltsük fel a videókat a webre, hogy megosszuk őket a családunkkal, a barátainkkal vagy a világgal.

  Áttekintés

  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  Windows XP (32bit), Windows Vista, Windows 7
  Processzor
  Intel Pentium 4 Hyper-Threaded vagy AMD Athlon XP
  Memória
  1 GB
  Tárhely
  1,47 GB
  Képernyő
  1024x768 (1280x1024 a javasolt)
  Funkciók

  Könnyed szerkesztés A MoviePlus X5 támogatja az összes elterjedt videóformátumot, ami azt jelenti, hogy pillanatok alatt elkezdhetünk professzionális minőségű filmeket készíteni, függetlenül attól, hogy videókamerával, digitális fényképezőgéppel vagy mobiltelefonnal készült a nyersanyag. Két különböző szerkesztési mód áll a rendelkezésünkre a munkához. Az egyik a Forgatóköny mód, ami egy nagyszerű lehetőség az egyszerűbb projektek, és diavetítések létrehozásához. A másik mód, az Idővonal mód, amit akkor érdemes használni, ha összetettebb feladatról van szó. A munkához szükséges eszközök között könnyű eligazodni a MoviePlus X5 intuitív felhasználói felületén és lebegő eszkáztárain. Áttekinthető help rendszer, oktató anyagok, és step-by-step tanácsok gondoskodnak arról, hogy egyszer se akadjunk el a munka közben.

  HD minőség Felvételeinket a lehető legjobb HD minőségben importálhatjuk, szerkeszthetjük és exportálhatjuk. A MoviePlus X5 támogatja az AVCHD és a HDV formátumokat is, és remekül kezeli az 1080-as HD anyagokat is. A MoviePlus X5 fejlett file kezelési tudásának hála még a régebbi gépeken se lehet akadály a HD anyagok szerkesztése. A MoviePlus X5 a HD anyagokból kisebb felbontású másolatokat készít, amikkel sokkal gyorsabban szerkeszthetünk, mint a nagyméretű HD file-okkal. Az exportálás természetesen az eredeti HD anyagból történik, így a végeredményt a lehető legjobb minőségű végeredményt kapjuk. A kész filmekből DVD-t és Blu-rayt írhatunk, de akár egy gombnyomással a YouTube-ra is feltölthetjük őket, kiválő miőségű H.264-es MPEG 4 formátumban.

  Erőteljes eszköztár A kulcspontokkal rendkívül pontosan paraméterezhetjük a készülő film hangerősségét, az effekteket, az átmeneteket és az animációkat. Összetetteb munkák esetén előfordul, hogy több sávra van szükség, a MoviePlus X5-tel végtelen számú sávon dolgozhatunk egy időben. Létrehozhatunk professzionális hatású kép-a-képben effektusokat, vagy egyszerre több videót is mozgathatunk a dinamikusabb hatás érdekében. Számos hangeffektus is rendelkezésünkre áll, és nem szabad megfeledkezni a Dolby Digital Stereo támogatásról se.

  Stílusos effektek A szoftverben több, mint 100 effektus és több, mint 80 átmenet áll a rendelkezésünkre, amikkel még hatásosabbá tehetjük a filmeket. Támogatott a green screen technika is, így szereplőink mög gyakorlatilag bármilyen hátteret odavarázsolhatunk. Módosíthatjuk a megvillágítást, a színegyensúlyt, csökkenthetjük a zajt és a képremegést is.

  DVD és Blu-ray írás A kész filmekből a MoviePlus X5-tel készíthetünk Blue-ray lemezt, DVD-t, VCD-t, SVCD-t, de akár ISO file-t is, anélkül, hogy ehhez a feladathoz igénybe kellene vennünk bármilyen más, külső szoftvert. Számtalan személyreszabható, stílusos megjelenésú sablon áll a rendelkezésünkre a DVD és a Blu-ray menük létrehozásához.