DrawPlus

  Serif DrawPlus X4

  Rajzok és grafikák készítése profi módon
  DrawPlus

  A DrawPlus X4 egy sokoldalú és szórakoztató grafikai szoftver, amivel könnyebben készíthetünk csodálatos grafikákat, mint korábban valaha. Tervezhetünk látványos logókat, nyomtatásra szánt dokumentumokat, szemkápráztató webes grafikákat és bannereket. A rajzokból animációkat készíthetünk, egyszerű fotókból pedig művészi hatású kompoziciókat.

  Áttekintés

  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  Windows XP (32bit), Windows Vista, Windows 7
  Processzor
  Pentium 4
  Memória
  512 MB
  Tárhely
  689 MB
  Képernyő
  1024x600 (16bit)
  Funkciók

  Könnyű használni Videós oktató anyagok segítenek abban, hogy kibontakoztathassuk a kreativitásunkat.

  Azonnali eredmények Sablonok, clip artok és szimbólumok nagy választéka áll a rendelkezésünkre ahhoz, hogy gyors eredményeket érjünk el.

  Rugalmasság Készíthetünk szórakoztató, komoly, nyomtatásra vagy webre szánt, nagy, kicsi, statikus és animált képeket is.

  Kiváló minőség Kiváló minőség képeket készíthetünk bármilyen méretben a DrawPlus X5 dinamikus nyomtatási és exportálási funkcióival.

  Szerkesztés kötöttségek nélkül Az összes forma, vonal, ecsetvonás, szöveg és effekt, amit létrehoztunk később bármikor módosítható.

  Realisztikus képek Élethű vízfesték, olaj, faszén és más ecsettípusok állnak a rendelkezésünkre a képek kidolgozásához, valamint egy jól használható Undo funkció, amivel akár a korábbi ecsetvonásokat is vissza lehet vonni.

  Intelligens rajzeszközök Fantasztikus eredményeket érhetünk el a QuickShapes és az élsimító eszközökkel.

  Vektorizálás A bitmap alapú képekből vektorosokat készíthetünk, amelynek bármelyik része szerkeszthető. Háttér eltávolítása Gyorsan és pontosan távolíthatjuk el egy objektum mögül a nem kívánatos elemeket.

  Flash animációk Elképesztő rajzfilmeket és interaktív animációkat készíthetünk Flash-ben a DrawPlus X4 kreatív erejével.

  Interaktív demók Az interaktív animációs eszközökkel sokkal érzékletesebben is bemutathatunk egy terméket vagy egy szolgáltatást.

  Képernyőkímélők készítése A kész animációkat akár képernyőkímélőként is elmenthetjük. Képek bárhonnan Szinte bármilyen formátumot megnyithatunk, a DrawPlus ismeri a 18 legnépszerűbb képformátumot.

  PDF szerkesztés Bármilyen PDF-et megnyithatunk szerkesztésre. Szabadon módosíthatjuk a szövegeket, a megjelenést, az oldalakat, a színeket, a képeket, bármit. Az eredményt pedig ismét elmenthetjük PDF-ként.

  High-end grafikai támogatás Együtt dolgozhatunk olyan művészekkel is, akik EPS, SVG, AutoCAD vagy Adobe Illustrator file-okkal dolgoznak.

  Optimalizált exportálás Egyszerre akár négy különböző verzióban is megnézhetjük, hogy milyen lesz az elkészült kép a mentés után.

  Megosztás a DrawPlus.com-on Az ingyenes DrawPlus.com-on megoszthatjuk az alkotásainkat, és chatelhetünk a többi DrawPlus felhasználóval.