AutoMate

  Network Automation AutoMate 10

  Nincsenek programsorok, nincsenek határok
  AutoMate

  Az AutoMate egy teljesen új szintet állít be a szerver és a desktop automatizálás területén. A Network Automation több, mint 9000 weboldal automatizálásának a tapasztalatait sűrítette az AutoMate 10-be, amely immár tartalmazza a virtuális és cloud alapú SharePoint automatizálást is.

  Áttekintés

  Az AutoMate 10 erényei közé tartozik a költséghatékonyság, a rugalmasság, és az azonnali rendelkezésre állás. A már meglévő szerver és szoftverrendszerek integrálása az AutoMate 10-zel egy teljesen új minőséget eredményez, anélkül, hogy bármilyen programozói feladatra szükség lenne. Az AutoMate mottója: Nincsenek programsorok, nincsenek határok.

  Űj funkciók

  • AWS DynamoDB és AWS SES Adatbázis és email tevékenységek támogatása az Amazon Web Service-en
  • Image Képszerkesztési funkciók és automatikus képfelismerés
  • PDF PDF-ek létrehozása és olvasása third-party alkalmazások nélkül
  • PowerShell Microsoft script eszközök használata és kiterjesztése
  • Custom Dialog Egyszerű űrlapkezelés
  • Facebook Közösségi funkciók támogatása
  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  Windows XP SP3, Windows Server 2003 SP2, Windows Server 2003 R2 SP2, Vista SP2, Windows Server 2008 SP2, Windows 7 SP1, Windows Server 2008 R2 SP1, Windows 8, Windows 8.1, Windows Server 2012, Windows Server 2012 R2
  Processzor
  Intel vagy AMD Processzor, 2GHz vagy gyorsabb ajánlott
  Memória
  4 GB
  Tárhely
  5 GB
  Képernyő
  1280x1024 - 16 bit
  Funkciók

  Task Builder

  Az AutoMate az automatizálási alkalmazásokhoz egy elképesztően könnyen használható "ragadd meg és vidd" típusú intuitív felhasználó felületet biztosít. Az AutoMate feladatokat egyszerű, könnyen kitölthető blokkokból rakhatjuk össze. Az új Task Builder támogatja a módosítható Avaliable Actions listát, több dokumentum típust, a keresést/cserét, illetve tartalmaz egy továbbfejlesztett kereső motort is, amivel könnyedén megtalálhatók a kívánt funkciók.

  Triggerek

  A Triggerek olyan objektumok, amelyik "figyelik" a rendszer meghatározott eseményeit vagy körülményeit, és ezek bekövetkezése vagy változása esetén indít el bizonyos feladatokat. Beállíthatunk olyan feladatot (tasket) is, amely egy bizonyos időpontban aktiválódik, vagy esetleg akkor, ha változik a file rendszer, de rendelhetünk eseményt a rendszer logban bekövetkezett változásokhoz is. Amikor a feladat triggerelődik, akkor a beállított feladatok lépésről lépésre kerülnek végrehajtásra.

  Scriptelés kódolás nélkül

  Nincs szükség arra, hogy batch file-okat vagy scripteket írjunk, ez az AutoMate legnagyobb erőssége. Az AutoMate kifinomult környezetett biztosít az automatizálási feladatoknak, anélkül, hogy akár egy sor programkódot is kellene írni. Ez nagyban lecsökkenti a fejlesztési költséget, és lerövidíti a folyamatok létrehozását.

  Eseménynapló-figyelés és automatikus problémamegoldás

  A hagyományos eseménynaplózási megoldások a legtöbb esetben csak arra képesek, hogy figyeljék a felmerülő problémákat, és értesítsék az IT csapatot a hibajelenségekről. Ezzel szemben az AutoMate BPA Server egy lépessel előbbre tart. Az AutoMate-tel az IT szakemberek gyorsan építhetnek többlépcsős hibajavító feladatokat, sőt az is megoldható, hogy emberi beavatkozás nélkül szünjenek meg a problémák.

  Egyéb funkciók

  • Optikai Karakterfelismerés (OCR) Beszkennelt illetve nyomtatott szövegek vagy screenshotok beolvasása.
  • Microsoft Dynamics CRM Széleskörű adatkezelés a Microsoft Dynamics CRM szoftver segítségével. Létrehozás, törlés, frissítés, lekérdezés, visszakeresés, rögzítés és jelentés.
  • Azure Storage Automatizált felhő adattárolás a Microsoft's Azure Storage Szolgáltatás segítségével. Binary Large Object (BLOB), Table Service és Queue Service.
  • Microsoft Exchange Online Támogatás Továbbfejlesztett SharePoint támogatás: a Microsoft Office 365 felhőalapú szolgáltatásával.
  • Language Support A program a következő nyelveket támogatja: Angol, Spanyol, Portugál, Japán, Francia.
  • Továbbfejlesztett Task Builder Az új, továbbfejlesztett Task Builder modernebb, elegánsabb és hatékonyabb.
  • Újratervezett Feladatkezelő A Feladatkezelő teljesen új kinézetet kapott, teljesen újra lett írva az alapoktól, felhasználva az új és egyben modern Grafikus Felhasználói Felületben rejlő lehetőségeket.
  • Multi-Activity Framework és Felület Többféle tevékenység egy parancsba történő egyesítése. Az összevont tevékenységek a következők: FTP, HTTP, Dialog, és Futtatás.

  Próbaverzió letöltése

  A megrendelésért keress minket ELÉRHETŐSÉGEINK valamelyikén!