Iskolai fotózás? – Intézd digitálisan

2023-08-09 11:15
Kinek ne lenne otthon egy képe saját vagy gyereke iskolai osztályáról? Íme egy tökéletes digitális megoldás iskolai fotósoknak, mely egyszerűsíti az iskolai fotózások folyamatát.

A profi fotósok örökítik meg életünk nagy eseményeit, ez pedig különösen igaz az iskolai fotózásokra, mivel az itt készült fotókat a legtöbb ember élethosszig megőrizi. A Datatronic nemrég tapasztalt fotósok bevonásával kifejlesztett egy olyan digitális megoldást, ami az iskolai fotózások indokolatlanul hosszú és idegőrlő adminisztrációs folyamatát egyszerűsíti le. Ez az ISKOLAEVKONYV.HU.

Miért ilyen nehéz terület az iskolai fotózás?

Tekintsünk el a munka azon részétől, hogy a fotósnak megfelelően be kell állítania és utána olyan pozícióban is kell tartania egy csapat tomboló kisgyereket. A munka érdemi része csak ezután, az adminisztrációs folyamattal kezdődik.

A képeket szét kell válogatni, majd eljuttatni a szülőknek, hogy azok kiválasszák melyikből mennyit akarnak, ezt nekik el kell juttatniuk a tanároknak, akik megrendelik a képet. Ezt követően ki kell küldeni a képeket és türelmesen várni, hogy a szülők előbb-utóbb beküldjék a pénzt az iskolába, melyet aztán megkap a fotós. A szinte kötelező jelleggel előforduló csúszásokat, utólagos rendeléseket és félreértéseket pedig ne is említsük.

A digitalizációs hullámmal a fotósok elkezdtek használni különböző online fotómegosztó eszközöket annak érdekében, hogy egyszerűsítsék a munkafolyamatot, azonban ezek csak részben tették gyorsabbá azt. Olyan megoldás, mely teljesen digitalizálta volna a folyamatot, nem kifejezetten volt fellelhető. Ezért hozta létre a Datatronic Kft. az iskolaevkonyv.hu-t.

Az oldal előnyei a következők:

  • nincs papír alapú adminisztráció
  • a szülők rendelései és bankkártyás fizetései könnyen kezelhető
  • automatikus számlázás
  • e-mailben küldi a digitális fotókat
  • a képek egyszerű nyomtatása, csomagolása és szállítása
  • a rendelési összesítő listák megkönnyítik a tanárok dolgát.

Hogy lehet regisztrálni?

Fotósként egyszerűen regisztrálni kell az oldalra, mely ingyenes és csupán egy szamlazz.hu fiókra, illetve az adatainkra van szükség.

Ha pedig valami kérdésünk merülne fel a rendszer használatával kapcsolatban, a Datatronic YouTube csatornáján számos rövid oktatóvideó segíti az eszköz jobb megértését.

Mit várhatunk az oldal használatától?

  • 60% időmegtakarítás
  • 30%-kal több kép értékesítés
  • megnövekedett digitális fotó értékesítés
  • a rendelések nyomonkövetkehők

Ezen kívül a Datatronic rendszeresen workshop is tart, ahol még többet tudhatunk meg a programról és annak használatáról, valamint lehetőség van találkozni más fotósokkal is.

A következő workshop időpontja 2023. aug. 24. 14:00 – 17:00. Az esemény részleteit itt találod.

Ha szeretnél további részleteket megtudni a rendszerről és annak működéséről, látogass el a Datatronic weboldalára!

Termékek
Tanfolyamok

Olvass tovább


Digitális művészet a Wacom táblákkal

E cikkünkben bemutatjuk a digitális rajztáblák néhány előnyét és innovációját, amely megkönnyíti a grafikusok életét.

,
5 ok, amiért szükséged van a BricsCAD® Lite-ra

A BricsCAD Lite-ba is beépült a mesterséges intelligencia. Ebben a cikkünkben 5 pontban meggyőzünk, miért is érdemes megvásárolnod!

,
ChatGPT memória - Avagy egy szuperagy, ami mindenre emlékszik helyettünk.

Ebben a cikkben a ChatGPT egyik igen hasznos funkcióját mutatjuk be, amely megkönnyíti életünket, ez pedig nem más, mint az integrált AI memória.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram