BricsCAD - Egyetlen digitális tervezési platform mindenkinek

2024-04-03 10:54
A BricsCAD egyetlen tervezési platformra épülve, 6 funkcionális eszközkészletet kínálva garantálja a még könnyebb digitális tervezést.

BricsCAD

Mi is a BricsCAD?

A BricsCAD egy professzionális CAD és modellező eszközkészlet tervezők, innovátorok és mérnökök számára. A szoftver lehetővé teszi, hogy kompromisszumok nélkül tervezhessük meg elképzeléseinket. Ezt egyrészt számos kreatív eszközzel, másrészt erőteljes testreszabási lehetőségekkel biztosítja.

A DWG-alapú CAD platform mind a 2D, mind pedig a 3D tervezést és alkotást segíti. Ezen kívül természetesen már a BricsCAD-ban is megtalálhatók AI eszközök, melyek segíthetnek az ihlet szerzésben, valamint a megvalósítás során is.

A program elérhető Lite, Pro, Mechanical, BIM és Ultimate verzióban is, ezek mindegyikében más fajta és mennyiségű tervezőeszközt találnak az előfizetők. A szoftverben található tervezőeszközök 6 funkcionális eszközkészlete oszlanak. Ismerd meg a BricsCAD funkcióit és találd meg a számodra legmegfelelőbb verziót (az egyes verziók nevére kattintva részletes termékleírókat találsz). Ha kérdésed merülne fel, keresd ügyfélszolgálatunkat bizalommal!

Most pedig vágjunk bele!


1. 2D Vázlatkészítés

Elérhető a következő verziókban:

Lite, Pro, Mechanical, BIM, Ultimate

BricsCAD 1

Szükséged van rajzokra terveid megvalósításához? Készítsd el őket gyorsan, a lehető legnagyobb részletességgel! Az eszközkészlet a már jól ismert "rajzolási élményt" nyújtja, mely a parancs-, szkript-, makró és menükompatibilitást biztosít más iparági szabványos CAD szoftverekkel.

Ezen felül a BricsCAD LIPS számos testreszabási lehetőséget, vizuális szerkesztő felületet és magas teljesítményt garantál.2. 3D modellezés

Elérhető a következő verziókban:

Pro, Mechanical, BIM, Ultimate

BricsCAD 2

A szoftver innovatív 3D modellező eszközei csökkentik a 2D-ről a 3D-re való áttérés kockázatát. Ez az eszközkészlet ideális választás arra, hogy átlépjünk a 2D tervezés világából a 3D-s térbe.

A munka rugalmasságát segíti, hogy a BricsCAD támogatja a push/pull Direct Modeling-et, a feature-alapú modellezést és a nagy teljesítményű parametrikus modellező eszközöket.


3. Terület és földfelmérési tervezés

Elérhető a következő verziókban:

Pro, Mechanical, BIM, Ultimate

BricsCAD 3

Ezek a funkciók hallatlanul felgyorsíthatják a tervezők és mérnökök ajánlattételhez és koncepciófejlesztéshez szükséges előkészületeit.

Készíts könnyedén terepmodelleket hatalmas pontossággal és készíts optimalizált TIN felületet!4. Pontfelhők

Elérhető a következő verziókban:

Pro, Mechanical, BIM, Ultimate

BricsCAD 4

Importálj gyorsan és könnyedén pontfelhő-beolvasási adatokat, melyeket később egyszerűen feldolgozhatsz. Ezután már lényegesen könnyebb lesz a 3D modellek létrehozása.

A BricsCAD biztosítja a gyors pontfelhő-előfeldolgozást és az összes szabványos pontfelhő-formátum vizualizálását. Készíts hibrid terveket pontfelhőadatok felhasználásával csupán egyetlen fájlban!


5. BIM-eszközök natív DWG-ben

Elérhető a következő verziókban:

BIM, Ultimate

BricsCAD 5

Tapasztald meg a professzionális 3D BIM-eszközök erejét, mindezt egy ismerős DWG-alapú rendszerben.

Válts valódi nyílt BIM-munkafolyamatra! Az eszközkészletben található innovatív AI-alapú eszközök felgyorsítják a modellezési, szerkezet-részletezési, építési és gyártási folyamatokat.


6. Mechanikai 2D és 3D tervezés

Elérhető a következő verziókban:

Mechanical, Ultimate

BricsCAD 6

Használd a BricsCAD fejlett mechanikai eszközkészletét, mely a már jól ismert CAD platformra épül.

Ez az eszközkészlet is tartalmaz 2D funkciókat, melyek felgyorsítják a mechanikai elrendezések, részletek és gyártási rajzok létrehozását. Ezen kívül könnyen importálhatsz és szerkeszthetsz gyakorlatilag bármilyen 3D-s tervet bonyolult előzménykorlátozások nélkül az innovatív direkt modellező eszközökkel.

Mi van akkor, ha szükséged van a terveidre, csak éppen már formátumban? Semmi probléma! Alakítsd át gyorsan 2D vagy 3D terveidet prezentációkká, összeszerelési útmutatókká vagy teljes gyártási rajzokká!

Ismerd meg a BricsCAD funkcióit és találd meg a számodra legmegfelelőbb verziót. Keresd ügyfélszolgálatunkat bizalommal!

Termékek
Tanfolyamok

Olvass tovább


Megérkezett a SketchUp 2024-es verziója!

Mostantól már a SketchUp 2024-es, legújabb verziójával alkothatunk, mely tele van újításokkal. Összeszedtük a legfontosabbakat.


JetBrains Annual Highlights 2024

Hol is tart a JetBrains? A vállalat szokás szerint kiadta az előző év eseményeiről szóló összesítést. Íme a JetBrains Annual Highlights 2024.


Új tananyagok a JetBrains Academy-n

A JetBrains csapata számos új oktatási anyaggal készült, hogy februárban is mindenki tovább tudja pallérozni kódolói képességeit.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram