Bitdefender

    A GravityZone Advanced Business Security arra tervezték, hogy teljes körű védelmet nyújtson a vállalkozások számára, függetlenül a rendszerben lévő asztali gépek, laptopok, szerverek, e-mail és mobil eszközök számától.
    A Bitdefender Gravityzone egy erőforrás hatékony biztonsági megoldás, ami egyszerre biztosít kiváló teljesítményt és védelmet. A rendszer menedzselésére és a beállítások alkalmazására egy központi konzol áll a vevők rendelkezésére, az üzemeltetés pedig történhet helyben vagy a felhőben.
    A Bitdefender GravityZone Enterprise Security következő generációs, rétegelt védelmi megoldása rendre az első helyen szokott végezni a felméréseken és a teszteken. Az általa biztosított felületen költséghatékonyan valósítható meg a végpontok megbízható védelme.
    A Bitdefender Small Office Security következő generációs védelmet biztosít az összes eszközünk részére, így megelőzhetjük az összes kényelmetlenséget, amit egy esetleges vírusfertőzés okozhat. Ráadásul elképesztően egyszerű telepíteni és meglepően kevés erőforrást igényel.