Bitdefender GravityZone Business Security

A Bitdefender Gravityzone egy erőforrás hatékony biztonsági megoldás, ami egyszerre biztosít kiváló teljesítményt és védelmet.

ÁTTEKINTÉS

A Bitdefender Gravityzone egy erőforrás hatékony biztonsági megoldás, ami egyszerre biztosít kiváló teljesítményt és védelmet. A rendszer menedzselésére és a beállítások alkalmazására egy központi konzol áll a vevők rendelkezésére, az üzemeltetés pedig történhet helyben vagy a felhőben.

A GravityZone Business Security úgy tervezték meg, hogy védelmet biztosítson a kis és közepes vállalkozások által birtokolt fájlszervereknek, a személyi számítógépeknek, laptopoknak és a fizikai, illetve virtuális gépeknek. A Business Security rétegelt következő generációs végpont védelmi platformra épül, mely az iparág legjobb megelőzési, érzékelési és blokkolási képességeivel rendelkezik. A rendszer gépi tanulási technikákkal és viselkedéselemzési algoritmusok alkalmazásával garantálja a futó folyamatok megszakítás nélküli védelmét.

Hatékony működés egyetlen agent és integrált konzol használatával

A Bitdefender egyetlen, integrált végponti agenttel képes garantálni a rendszer védelmét. A moduláris tervezés maximális rugalmasságot biztosít, és lehetővé teszi az adminisztrátorok számára a biztonsági házirendek érvényesítését. A GravityZone automatikusan képes az igények szerint módosítani a telepítőkészleteket és minimalizálni az agent erőforrásigényét.

A GravityZone páratlan biztonságot kínál a fizikai, a virtuális és a felhő alapú környezetek részére, felépítésének köszönhetően pedig felkészült a jövőben megjelenő fenyegetések kivédésére is.

  • Letisztult, ugyanakkor nagy teljesítményű megoldás, mely nem igényel dedikált szervereket, karbantartást vagy további IT szakembereket.
  • A rendelkezésre álló házirend sablonokkal gyorsabban üzembe helyezhető a rendszer.
  • Központosított menedzsment, egyetlen konzol.
  • Költséghatékony üzemeltetés és központosított biztonság bármilyen számú felhasználónak.
  • A központosított menedzsmentnek köszönhetően az alkalmazottaknak nem kell a frissítésekkel foglalkozni.
  • Egyszerű távoli telepítés.
  • Automatikus frissítések, a felhasználók pedig még véletlenül se tudják kikapcsolni a gépük védelmét.
  • A házirendek alkalmazása történhet helyszín vagy felhasználó szerint. A jogosultságok több különböző szint kerülhetnek kiosztásra, és szabadon módosíthatok, másolhatók.
1


RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
FUNKCIÓK

Gépi tanulású anti-malware A gépi tanulásnak köszönhetően a rendszer algoritmusai hatékony megoldást biztosítanak a fejlett támadások kivédésére. A Bitdefender géptanulási modelljei 40 ezer statikus és dinamikus funkciót alkalmaznak, és több mint 500 millió végpontról gyűjtik az új támadásokról az adatokat. A gépi tanulásnak köszönhetően javul a rosszindulatú szoftverek elleni védelem és csökken a hamis riasztások száma.

Folyamatfigyelő A Process Inspector folyamatosan monitorozza az operációs rendszereken futó folyamatokat. Figyeli a gyanús tevékenységeket vagy a folyamatok rendellenes viselkedését. A rendszer automatikusan leállítja a gyanús folyamatokat és helyreállítja a korábbi állapotokat. A rendszer hatékonyan képes elbánni a még ismeretlen rosszindulatú programokkal is.

Fejlett anti-exploit Az exploitok kivédésére alkalmazott technológia képes megvédeni a memóriaegységeket és az olyan sebezhető alkalmazásokat, mint a böngészők, dokumentumolvasók vagy runtime környezetek. A GravityZone technológiája felkészült a fejlett és rejtőzködő exploitok kivédésére.

Végpontok kontrollja és megerősítése A házirendeken alapuló végpont kontroll magába foglalja a tűzfalat, az USB eszközök vizsgálatát és a webes tartalmak szűrését, akár URL kategóriák alapján is.

Adathalászat és webes biztonsági szűrés A Web Security szűréssel megvalósítható a valós idejű letapogatása a bejövő webes forgalomnak és a végpontok védelme a rosszindulatú szoftverektől. Az Anti-phishing modul automatikusan blokkolja az adathalász és a csaló weboldalakat.

Teljes lemeztitkosítás A GravityZone-hoz letölthető kiegészítővel a Business Security-n keresztül is menedzselhetjük a Windows BitLocker és a Mac FileVault lemeztitkosítási modulokat.

Javítócsomagok menedzselése A frissítések nélkül hagyott rendszerek fokozottan kitettek a rosszindulatú támadásoknak, behatolásoknak és adatlopásoknak. A GravityZone Patch Management naprakészen tartja a rendszerben előforduló Windows operációs rendszereket és alkalmazásokat, függetlenül attól, hogy munkaállomásokról, fizikai vagy virtuális szerverekről van szó.

Reagálás és helyreállítás A GravityZone a piac legjobb tisztítási technológiát biztosítja. Automatikusan képes blokkolni, megfékezni a fenyegetéseket, leállítani a rosszindulatú folyamatokat és visszaállítani a rendszert a korábbi állapotba.

Védelem a zsaroló vírusoktól A szolgáltatás alapját a több mint 500 millió végpontról érkező információ képezi, amik több milliárd regisztrált esetet jelentenek. Függetlenül attól, hogy mekkora mértékben lett módosítva egy zsarolóvírus vagy egy rosszindulatú program, a Bitdefender képes felismeri a kártékony alkalmazásokat a korábban feldolgozott minták alapján.

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram