Vásárolj most Wacom MobileStudio Pro táblát, Adobe Fresco-t, BorisFX Suite vagy Sculptron by OTOY előfizetést kapsz mellé ajándékba!

  A Wacom, valamint több nagy szoftvergyártó cég legújabb együttműködése ismét kedvez az alkotás szerelmeseinek.

  mobilestudiopro_slider.jpg

   

  A Wacom MobileStudio Pro mobil számítógép és profi rajztábla egyben, amit arra a célra terveztek, hogy a professzionális kreatív szakemberek a legnagyobb projektekkel is gond nélkül elboldogulhassanak, legyenek bárhol és bármikor. Végtelen szabadság és kreativitás egyben!

  A legújabb, tollal és érintéssel használható eszközökhöz készült Adobe Fresco a világ legnagyobb vektoros és raszteres ecsetválasztékát a forradalmian új élő ecsetek technológiával párosítva nyújt természetes festési és rajzolási élményt. Művészek, illusztrátorok és rajzolók számára, továbbá mindenkinek, aki (újra) fel szeretné fedezni a rajzolás és festés örömét.

  Vásárolj most Wacom MobileStudio Pro táblát, és Adobe Fresco-t, Boris FX Suite-ot, vagy Sculptron by OTOY szoftvert kapsz mellé ajándékba!

  A promócióban szereplő termékek:

  A promócióban szereplő ajándék szoftver:

  A promóciós kódok beválthatóak 2022. február 15-ig az alábbi oldalon: http://www.wacom.com/register.

  Ha további információra van szükséged, kérjük keresd fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésedre áll!